Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Eski tip Hella bi-xenon mercekli olarak yaptığım bir çalışma.Bunda mercek kapağı işlemi uğraştırdı fenada durmadı ama daha güzel bir kapak bulunca değiştireceğim.Bu mercek takılınca arka kapak tarafında işlem yapılmasına gerek kalmıyor.Sadece mercek kapağı orjinali takılamıyor güzel görünecek bir şapka bulmak şart. Sabahın 8'inde çekebildiğim bir duvar resmi.Çizği biraz anlaşılabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Samsun'dan bir arkadaşımıza ait Mondeo farlarını rabbimin izni ile bugün kargoladım yolladım.İyi günlerde kullanmasını diliyorum.Araç üzerindeki resimlerini bilahire çekildiğinde yükleyeceğim. Farın içi cidden şimdiye kadarki açtığım Mondeo farlarından daha çok is kaplı idi.Güzelce temizlendi parlatıldı.Mercekler yine Bosch ve bu defa sadece merceğin kendi çerçevesini siyah yaptım.Fenada durmadı hani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap