Dr.Mert Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Fotoğraf çekmeyi beceremesemde yinede seviyorum.Elimdeki makineninde özelliklerini şuanda tam bilmiyorum ama çektiğim bazı fotoları bu başlık altında sizlerle paylaşmak istiyorum.Lütfen fotoğrafları eleştiriniz, ışığı yanlış yönden almış olabilirim, gölgelere dikkat etmemiş olabilirim, yada fotoğrafçılık ile ilgili birçok hatam olabilir, bunları söyleyip uyararak daha güzel fotolar çekmemi sağlarsanız sizlere minnettar kalırım. Şimdiden Teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Eleştiriyorum bak sonra üzülme ama 2. Resimdeki manzara ve 3. Resimdeki çiçek çok değişik şeyler değil bence ama nesnelerin pozisyonlandırılması güzel olmuş. 1. Resimde arı fotoğraf karesinin küçük bir kısmını kaplıyor.Bulunduğu yer güzel ama biraz daha yakın çekim yapılabilirdi sanki.Ama yinede standartların üstünde bir fotoğraf olmuş.O arıyı orada yakalayabilmek için çok uğraşmış olmalısınız 4. ve 5. Resimler ise ancak bu kadar güzel çekilebilirdi bence. 10 üzerinden 8 veriyorum Başlangıç için mükemmel fotoğraflar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Eleştiriyorum bak sonra üzülme ama 2. Resimdeki manzara ve 3. Resimdeki çiçek çok değişik şeyler değil bence ama nesnelerin pozisyonlandırılması güzel olmuş. 1. Resimde arı fotoğraf karesinin küçük bir kısmını kaplıyor.Bulunduğu yer güzel ama biraz daha yakın çekim yapılabilirdi sanki.Ama yinede standartların üstünde bir fotoğraf olmuş.O arıyı orada yakalayabilmek için çok uğraşmış olmalısınız 4. ve 5. Resimler ise ancak bu kadar güzel çekilebilirdi bence. 10 üzerinden 8 veriyorum Başlangıç için mükemmel fotoğraflar Burayı görmemişim teşekkür ederim geçte olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Ay Dede 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Dedeyi tripodla çektin herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Dedeyi tripodla çektin herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Zaten üstteki denemelerin + araştırmalar sonucu kardeşime FZ35 almıştık, 25 daha da iyiydi ama üretimi yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap