Metin Özcan Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar. 90000 bakımı malum triger devirdaim falan değiştirdim fakat. Değişim sonrası araba gitmiyor gibi geldi. Bi ikinci sorun arabaya basıyorum devir saati artıyo ama araba gitmiyo acaba sentemi kaçtı. üçüncü sorun işe araç benzinde çalışıyor. Devir 1200 lerde lpg'ye geçince devir normale düşüyor. Yakıt durumuda fazla anormal değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 baskı balata ne durumda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Valla abi baya üstten kavrıyo ama olabilirmiki baskı balata. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Triger değişimi sonrası ayarda hata varsa araç ya stop eder yada çok düzensiz çalışır, böyle bir durum yoksa trigerden değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Triger değişimi sonrası ayarda hata varsa araç ya stop eder yada çok düzensiz çalışır, böyle bir durum yoksa trigerden değildir. teşekkürler. ozaman sorun triger değil. baskı balata olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Triger değişimi sonrası ayarda hata varsa araç ya stop eder yada çok düzensiz çalışır, böyle bir durum yoksa trigerden değildir. motor kayıştaki bir iki diş atlamayı tolere ediyor. etmiyorda işte emme egoz zamanında ufak kaymalar oluyor. devrin 1200dd kalması benzinde iken sürekli mi oluyor yoksa ısınınca mı düşüyor devir. lpg motor ısınıca geçtiği için devir düşmesi aynı ana denk geliyor gibi de olabilir. ama normal değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 motor kayıştaki bir iki diş atlamayı tolere ediyor. etmiyorda işte emme egoz zamanında ufak kaymalar oluyor. devrin 1200dd kalması benzinde iken sürekli mi oluyor yoksa ısınınca mı düşüyor devir. lpg motor ısınıca geçtiği için devir düşmesi aynı ana denk geliyor gibi de olabilir. ama normal değil Sürekli oluyor benzinde ama lpgde normal çalışıyor anlamadım gitti. Peki trigerin 2 diş atlaması gidişe aman aman etki yaparmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 rolantide dengesizlik- çekişte belli belirsiz bi düşüş. motor sesinde blof blof gibi bi emiş sesinde farklılaşma. aşırı kaçarsa zaten sübabları yamultuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metin Özcan
Uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar.
90000 bakımı malum triger devirdaim falan değiştirdim fakat.
Değişim sonrası araba gitmiyor gibi geldi.
Bi ikinci sorun arabaya basıyorum devir saati artıyo ama araba gitmiyo acaba sentemi kaçtı.
üçüncü sorun işe araç benzinde çalışıyor. Devir 1200 lerde lpg'ye geçince devir normale düşüyor. Yakıt durumuda fazla anormal değil.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap