osman ünal Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2012 Bir kaç kişi daha şikayet etmişti bu patırtı şikayetinden, bugün vakit bulunca arka kapı döşemesini söktüm sesin kaynağı ortaya çıktı. Sesi yapan kapının üstüne yapıştırılmış olan şu siyah süngerimsi yapıdaki malzeme. Döşemeyi söktükten sonra bile patırdamaya devam ediyor, arkasındaki cam motoruna vurdukça ses yapıyor. Bu resimdede görüleceği üzere süngerimsi malzemenin arkasında tamamen açık alan ise, malzeme titredikçe diyafram gibi hareket etmesine ve sesin iyice artmasına sebep oluyor. Bu da kapı döşemesinin iç yüzeyi, burayı daha stabil hale getirmek için herhangi bir uygulama yapmaya gerek var mı. Eğer uygun malzeme var ise nedir ve nasıl yapılır. Şimdiii bu kapılara ve kapı döşemesine ne gibi bir işlem yapmak lazım, ben ses sistemi falan kurmayı düşünmüyorum sadece şu tuhaf patırtılardan falan kurtulmayı istiyorum. Bütün fikirlere açığım neler yapılabilir yorumları ve yardımları bekliyorum. Heee belki bu arada oem speaker ları değiştirmenin de ses üzerinde faydası olur mu, yoksa ampli. falan koyulmayacaksa tamamen gereksiz mi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 valla tebrik ederim, benim sorunu kişisel yeteneğiniz ile çözmüşsünüz.... bu fotoları alsam, servise götürsem, buyur kardeşim, bendeki sesin kaynağı bu, bu şekilde sorunu çözün desem. el atarlar mı acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Osman abi emeğine sağlık,iyi çalışma olmuş inşallah olumlu neticeyide alırsın,bende aynı sıkıntıyı çekiyorum artık geçi olarak çareyi sesi ön kolonlara vermekte buldum,o halde müzik dinlencek gibi değil hoporlör patlak gibi ses yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 sanırım sorun çözüldü elinize saglık buyuk cesaret o kapıyı sökmek tebrik ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Kapıyı sökmek basit büyütülecek bir şey değil şimdi önemli olan istenmeyen sesleri yok etmek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap