çetin kılıç Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 güzel yerler gezmek nasip olmadı daha ama fırsat kolluyorum. oradaki atmosfer çok ayrı bir duygu olmalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 (düzenlendi) Gelibolu'da yaptığım askerlik sayesinde gezip görebildiğim, zamanın ruhunu yoğun şekilde yaşayabileceğiniz yerler.. Ancak gidecekler için tavsiye, yanınıza mutlaka rehber alın. anlatsın, açıklasın. yoksa gidersiniz, bir tabela görürsünüz; "CONKBAYIRI"... altında bir paragraf yazı... o kadar... "hmmm conkbayırı burası demek" der ve devam edersiniz yolunuza.. ama yanınızdaki rehberin anlattıklarıyla oraları daha iyi anlayabilirsiniz.. ilk gidişimizde rehbersiz gittik, taş toprak gezip geldik. bu arada gezilecek alana sadece anıt bölgesi değil koca gelibolu yarımadasıdır.. ikinci gidişimizde rehber ile gittik, nemli gözlerle ayrıldık.. Allah şehitlerimizden razı olsun.. Mayıs 2, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Gelibolu'da yaptığım askerlik sayesinde gezip görebildiğim, zamanın ruhunu yoğun şekilde yaşayabileceğiniz yerler.. Ancak gidecekler için tavsiye, yanınıza mutlaka rehber alın. anlatsın, açıklasın. yoksa gidersiniz, bir tabela görürsünüz; "CONKBAYIRI"... altında bir paragraf yazı... o kadar... "hmmm conkbayırı burası demek" der ve devam edersiniz yolunuza.. ama yanınızdaki rehberin anlattıklarıyla oraları daha iyi anlayabilirsiniz.. ilk gidişimizde rehbersiz gittik, taş toprak gezip geldik. bu arada gezilecek alana sadece anıt bölgesi değil koca gelibolu yarımadasıdır.. ikinci gidişimizde rehber ile gittik, nemli gözlerle ayrıldık.. Allah şehitlerimizden razı olsun.. Söylediklerine aynen katılıyorum alperen rehber gerçekten gerekli gezip görülen yerden ziyade orada yaşanmış olan şeyler daha bir değer katıyor geziye bu arada gelibolu nun neresinde askerdin aslen geliboluluyum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Söylediklerine aynen katılıyorum alperen rehber gerçekten gerekli gezip görülen yerden ziyade orada yaşanmış olan şeyler daha bir değer katıyor geziye bu arada gelibolu nun neresinde askerdin aslen geliboluluyum. Askeri Mahkeme'de hakimdim.. Hamzakoy'un üzerinde... Askeri Hastane'nin yanında.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Askeri Mahkeme'de hakimdim.. Hamzakoy'un üzerinde... Askeri Hastane'nin yanında.. Anladım bizim eski eve çok yakın orası yazıcızade mahhalesindeydi ev şimdi merkez camiinin yanında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Sanırım tekrar hatırlatmanın zamanı.. Oraya yolum düşerse eğer.. Bu ağabeyi kesin bulucam 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Anladım bizim eski eve çok yakın orası yazıcızade mahhalesindeydi ev şimdi merkez camiinin yanında. walla mahalle adını tam hatırlamıyorum.. gelibolu her ne kadar küçücük, pek imkanı olmayan bir yer olsa da güzel anılarla ayrıldım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Askerliğim esnasında sadece boğazdan gemi ile geçip şehitliği selamlama şerefine ermiştim ve tüylerim diken diken olmuştu,bi gün nasip olursa bende gezmek istiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 İki sene önce ben Çanakkaleye kampa gittiğimde Rehber eşliğinde oraları gezdim gördüm.İnsan orada bulunduğu sürece sanki başka bir Atmosferdeymiş gibi oluyor.Her Türk gencinin oraları gidip görmesini isterim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Ne mutlu ki bize böyle bir ecdadımız var.......Evet herkezin burayı ziyaret etmesi gerekli ...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 ALLAH C.C onlardan razı olsun Şehitlerimizin mekanı cennet olsun .onlarla her zaman gurur duyuyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap