Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 uğruna ölünecek değil uğruna ölücek birini bulduğunda evlen onunla...yaşa...yaşlan ve onurlu bir şekilde...ayrıl dünyadan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Hatun kişinin kişilik faktörü de önemli ama abiler kardeşler. Çevremde var tanık oluyorum; erkek ne kadar alttan alsa defalarca izah da etse bazen kadınlar işine gelmeyeni anlamak istemiyorlar. Freud bile ne demiş? "Kadınları anlarsanız bana da anlatın" demiş. Bizzat bana dediydi Bir kadının haklı olmaktan anladığı şey tüm suçun onda olmamasıdır. - Sophie Arnould Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Bir kadının haklı olmaktan anladığı şey tüm suçun onda olmamasıdır. - Sophie Arnould Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 uğruna ölünecek değil uğruna ölücek birini bulduğunda evlen onunla...yaşa...yaşlan ve onurlu bir şekilde...ayrıl dünyadan.... Bakalım abicim şu an için herşey gayet güzel Gerisi kader kısmet. Bir mani çıkmadığı müddetçe mutlu son yakın gibi gözüküyor. Teşekkür ederim gerçekten vermiş olduğun tavsiyeler için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Admin tanıtım konusu, kadınların dedikosunu yapma yerine dönüşmüş Yeri geldiğinde sevmesini, yeri geldiğinde tartışmasını, yeri geldiğinde susmasını bilmeli her iki tarafta. Buda benden olsun, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Haklısın valla en baş kural o zaten buda benden olsun gerçi avatardada kendi resmim var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ogün kardeşim cigaradan kurtulduğun o gün yeniden doğmuş gibi olacaksın. Ben yaptım, her ne kadar azıcık şişsem de kesinlikle daha güçlü hissediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Tolga abi ile ben Büyük Ada'da ghia donanımlı at arabası keyfindeyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Ogün kardeşim cigaradan kurtulduğun o gün yeniden doğmuş gibi olacaksın. Ben yaptım, her ne kadar azıcık şişsem de kesinlikle daha güçlü hissediyorum. Abicim keşke diyorum. Bikaç kere denedim ancak bu konuda maalesef ki iradesizim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Ogün; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Kızma doktor amca lisedeyken yaptık bi hata çekiyouz şimdi cezasını İnanın ki olmuyor işimde stressli zaten hergün rakamlarla kodlarla milimlerle mikronlarla uğraşıyorum Bana çok uzak bişey şimdilik sigarayı bırakmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Ooooo teknik çizim yaparken Camel içmek Neyse kötü örnek olmayım; hem artık eski Camel ler yok hem de cigarayı bıraktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Sadece çizimle kalsa abi yine sorun değil CNC leride biz kullanıyoruz makinaları kalıplarıda biz topluyoruz çok amaçlı elemanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap