Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Hey gidi hey bee.. Camel i Cemal (!) diye sevdiğim bir arkadaşımla içerdim, Camel pakedi üzerine onca espri vs türetirdi nağmızsız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Bende bi ara Camel içiyordum ondan sora yaklaşık 1 aylık bi bırakma denemem oldu ondan sonra kent white içmeye başladım şu an winstondan devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Ünv. de kalabalık kafelere felan sık sık formalı hatunlar gelirdi. "bu sigarayı denemiş miydiniz?" "hayır nemiş o bakem??" "buyrun ücretsiz" "agh canımm.. sağol" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 :D Bedavaysa maltepe olsun ver :D:D:D ahahahaahah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 chestirfield.........camel 10 yıl sonra black galleon.......inadına içiyom......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap