ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2012 Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti. Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse. Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim). Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Benim farlarda tümseğe falan girdiğinde titreme yapıyor...Acaba iyi monte edilmediğinden mi yoksa yeterli destek almadıklarından mı bilmiyorum.Fakat hiç sorun etmedim.. Seninkinde olur bazen dert degil. Montelik durum degil yani abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Benim farlarda tümseğe falan girdiğinde titreme yapıyor...Acaba iyi monte edilmediğinden mi yoksa yeterli destek almadıklarından mı bilmiyorum.Fakat hiç sorun etmedim.. Bi-xenon'ların hepsinde oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) Telefonum galaxy s2 yani android ama bu işin android veya ios la alakası yok.Benim anladığım kadarı ile sorun bluetooth tan kaynaklanıyor nedenmi? bluetooth olmayan comfort ve trend lerin hiçbirinde bu parazit sesi yok.8 araç denedim 3 ü trend ve comfort hiçbirinde yoktu ama style ve titanium ların hepsinde var bu parazit sesi mevcut. Bende beklemedeyim hatta gül gibi ses sistemim depoda bu işin çözülmesini bekliyor. Mayıs 4, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Ama parazitsiz olanda var, sorun sizin telde değil dimi ? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) Ama parazitsiz olanda var, sorun sizin telde değil dimi ? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Sadece benim telefonda değil her şekilde denedim flashdisk te var bluetooth da var harici müzik çalarlarda var yani sorun araçta daha doğrusu bluetooth olan tüm focus 3 lerde bu arada bir yerde bi arkadaş iphone 4 te yok demiş sanırım bağlantının farklı olmasından kaynaklanıyordur.i phone 4 üde auxtan bağlasınlar aynı paraziti mutlaka duyarlar. Zaten hiçbir bağlantı yapmayın direk aux a basın daha bariz olarak duyarsınız bu paraziti Mayıs 4, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Sadece benim telefonda değil her şekilde denedim flashdisk te var bluetooth da var harici müzik çalarlarda var yani sorun araçta daha doğrusu bluetooth olan tüm focus 3 lerde bu arada bir yerde bi arkadaş iphone 4 te yok demiş sanırım bağlantının farklı olmasından kaynaklanıyordur.i phone 4 üde auxtan bağlasınlar aynı paraziti mutlaka duyarlar. Zaten hiçbir bağlantı yapmayın direk aux a basın daha bariz olarak duyarsınız bu paraziti Ben size doğru konuda bundan bahsetmiştim araçtaki yazılımdan olabilir diye.. Mevcut aracımıza ekstra bluetooth modül taktık ve bu ses kısık durumlarda duyulur haldeydi ama müzik ile belli olmuyordu..Yani olsa olsa araç yazılımındandır.. Beklemekten başka yapacak pek birşeyiniz yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 İnşallah en kısa zamanda bu işi çözerler aracımı kullanırken aldığım keyf kadar da müzik dinlerken keyf alırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Aygün Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 focus 3 style aracıma her türlü telefon , flash bellek , ipod nano , ipod touch , iphone bağlamışlığım vardır ve hiçbir sorun yoktur Aux girişi de muazzamdır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Bir an yanlış konuyu açtım sandım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Konu biraz kaymış. HTC One X cihazımdan gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Can KILINÇ Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Garantisi devam ediyorsa servise götürderim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 focus 3 style aracıma her türlü telefon , flash bellek , ipod nano , ipod touch , iphone bağlamışlığım vardır ve hiçbir sorun yoktur Aux girişi de muazzamdır Desene şanslı azınlık sın teybini satmaya düşünürsen iyi fiyata alabilrim:) Bu arada işin şakası bi tarafa auxta yada bluetoothta iken sesi açtığınızda sessizlikte ince bir dıııııt sesi olmadığına eminmisin eğer öyleyse çok şanslısın şu ana kadar en az 10 araç denedim yarısından fazlası sıfırdı ve hepsinde vardı bu gıcık ses. Formda bi çok arkadaş benim gibi aynı dertten muzdarip.Tekrar dediğim gibi bi dener ve tekrar bize iletirseniz en azından biz de servise bu sorunu yaşamayan arkadaşlar var deriz.Ben aracımı alalı nerdeyse 2 hafta oldu tekrar tekrar aramama rağmen hala daha doğru dürüst bir açıklama yok.Bir bilirkişi gelip bakıcakmış 2 hafta oldu hala ses seda yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 (düzenlendi) Garantisi devam ediyorsa servise götürderim... Bu konuyu başından okumamışsınız besbelli.Bu sorun sadece bende olan bir sorun değil Bu konuyu başından okumamışsınız besbelli.Bu sorun sadece benim aracımda olan bir sorun değil Aracımı alalı 2 hafta oldu tabiki garantisi devam ediyor.Servisin ford merkezin haberi var.Bilirkişi yollıycaklarmış ama dedim ya ses seda yok. Mayıs 8, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Bu arada bu başlık hakikaten dağıldı teyp ile ilgili olan konumuza buradan devam edelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken bişey dikkatimi çekti.
Benim aracımın sağ farı ve sol farı arasında fark var.Daha detaylı anlatmak gerekirse.
Sol farım sağ farıma nazaran daha dışarıda ve kasayla arasında daha fazla açıklık var(yaklaşık yarım santim).
Bu durum sizlerdede varmı bu kadarcık şaşma mümkünmü yoksa benim aracım hatalımı?
şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
17
10
6
4
Popular Days
May 4
33
May 2
16
May 8
7
May 3
4
Top Posters For This Question
ferhat tezcan 17 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Tolga Ata 6 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
May 4 2012
33 posts
May 2 2012
16 posts
May 8 2012
7 posts
May 3 2012
4 posts
Popular Posts
Alperen G.
demek ki o kadar da koskoca değil.. premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlış
Yakup Ç. A.
Kesinlikle hepsinde var. Fabrikasyon ise ancak makyajda düzelir hepsinde yoksa insan hatası bayi bakmalı.
ferhat tezcan
Size şöyle bir örnek vermem gerekirse hayatımda 6 kez araç değiştirdim bunlardan 3 ü sıfırdı ve 5 ini babamın parasıyla almıştım. Fakat bu son aldığım araçı neredeyse tamamiyle kendimin ve eşimin bi
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap