Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 C-max derim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 focus SW öok guzel bir araç bence hacım olarak genıs ama ikinci elde türkiye de daha doğrusu malesef piyasası yok,bilen kullanan kişiler alıyor,ama başınız sıkıştıgında emin olun satmak çok zor,bende arkadalarım gibi C-MAX derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saliha Gültekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 "hayır"lısı olsun o zaman... saliha hanım diz ve iç hacim olarak geniş diye sedana yönelmiş de onun için söyledim.. Bilgiler için teşekkürler internette edindiğim bilgilerle bu yorumu yaptım bende birebir inceleme şansım olmadı.Demekki yanlış bilen kişilerin yorumlarına denk gelmişim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saliha Gültekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bu nasıl? http://www.sahibinde...-84314601/detay Hem karnım doysun hem pastam dursun misali oluyor bıraz ama olmuşken bıraz daha genc bı arac almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saliha Gültekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Acele edilmezse 2008 2009 2010 dizel Cmax tit (X paketsiz ) o fiyatlara düşürülebilir. sahibinden fiyatları şişik fordlardan biri de cmaxlerdir. ancak connectin sıkıntısı ne.İstediğiniz geniş arka diz, bagaj vs bineklerden iyi . Biraz konforsuzdur onun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Evet binek araçlara göre hacim olarak çok iyi ama alırkende istekli aldığım bir arac deildi o dönemlerde şartlar onu gerektiriyordu.Aklım hep bı focus modelindeydi bir türlü alışamadım bu araca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bilgiler için teşekkürler internette edindiğim bilgilerle bu yorumu yaptım bende birebir inceleme şansım olmadı.Demekki yanlış bilen kişilerin yorumlarına denk gelmişim. yanlış anlaşılmasın eleştirmek için değil yanlış bilgilendirildiyseniz düzeltme amacıyla söyledim.. inşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saliha Gültekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 yanlış anlaşılmasın eleştirmek için değil yanlış bilgilendirildiyseniz düzeltme amacıyla söyledim.. inşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız.. Yok burada bulunma amacım bu zaten yanlışları yada doğruları öğrenmek bilgilenmek. Allah herkesin gönlüne göre versin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bagaj hacminden feraget edebilirseniz eğer ne C-Max ne de F2 sedan.. F2 hb titanium en güzeli Hele ki C-Max hayatta almam.. Tabi sizin görüşünüz önemli olan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Connectin iç genişliği ve bagajından sonra Focus size biraz küçük gelebilir. Helede işiniz gereği geniş iç hacim ve bagaja ihtiyacınız var gibi görünüyor. Bu yüzden sizin için en mantıklı seçenek c-max gibi duruyor. Ama Focus'un iç hacmi ve bagajı benim işimi görür derseniz Focus forever 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap