Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 uleeeh, ben alırken olsaymış, 900tl birşey değil ki.. arabayı her gören "otomatik park var mı?" diye soruyor.. Demek o kadar çok park özürlü adam var...!? Düşündürücü... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 (düzenlendi) Demek o kadar çok park özürlü adam var...!? Düşündürücü... abi park özüründen ziyade, orta seviyedeki araçlara yanlış bilmiyorsam ilk kez geliyor bu özellik ve insanlarda daha önce ulaşamadığı donanımı görme arzusu doğuyor. en çarpıcı özellik (teknik detay özellikler bir yana) bu olunca herkes bunu soruyor.. Nisan 13, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Arkadaslar fiyat listelerinde su anda titanium ve yeni titanium olarak 2 secenek var ve yenisi eskisinden biraz daha ucuz,sebebini bilen var mi? Bi dakka yaaaa...Nerde titanium ve yeni titanium yazıyor göremedim ben öyle birşey.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Koc ailem fiyat listesinde yaziyo:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Biz görebiliyor muyuz Koç ailem fiyat listesini? O listede 1.0T focus var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Koç Ailem Fiyat Listesi ne yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Koç Ailem Fiyat Listesi ne yahu Hani çalışanlara indirim oluyor ya, ondan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Hani çalışanlara indirim oluyor ya, ondan... Nerde bu liste ? Ben göremedim .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Koç ailesine Titanium yanında bir de Öz Titanium yaptırmış demek ki... 1.0 EB için ben sonbahar diyorum, umarım haksız çıkarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Koç ailesine Titanium yanında bir de Öz Titanium yaptırmış demek ki... 1.0 EB için ben sonbahar diyorum, umarım haksız çıkarım. Cem abi, Mayıs'da burda inş.. Titanium'dan Aktif Şehir İçi çıkacaktı zaten..Yapmışlar demekki (muhtemelen sipariş fiyatlarıdır) Oto park ile beraber sunulacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 13.04.2012 - 13:40 tarihinde, Bora A. yazdı: Koç Ailem Fiyat Listesi ne yahu Şimdi sen ben bu resimdeki gibi vatandaş muamelesi görüyoruz. Diğerleri "Koç ailem " Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Sürüş Takip Asistanı mı ne o en az 2000 kağıt olur kanımca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 13.04.2012 - 14:14 tarihinde, H. Cenk Köse yazdı: Şimdi sen ben bu resimdeki gibi vatandaş muamelesi görüyoruz. Diğerleri "Koç ailem " Bu kadar alınmaya hiç gerek yok öncelikle..Yakup ta bilir ki koç ailem indirimi falan laftadır sıkışan bayi o indirimleri kafadan yapıyor zaten.Sadece titanium a sony falan mı geliyor mayıs ayından itibaren diye merak ettim.Ayrıca ben de 1.0 ı uzun zamandır bekliyorum,inşallah mayıs ayında dünya gözüyle görücez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Haziran ayı üretimi ile birlikte Focus araçlarımızda orta donanım seviyesi olarak sunduğumuz Style modelimiz ürün gamından kaldırılmıştır. Style yerine Trend ve Style seviyeleri arasında yer alacak Trend X adını verdiğimiz yeni orta seviye serimiz devreye girecektir. Fiyat seviyesi olarak Trend modeline daha yakın olarak konumlandırılacak Trend X modelimiz ile giriş seviyesinde rekabetçi fiyatlarla yüksek ekipmanlı araç sunulucaktır. Trend X donanım seviyesinde Trend modelimiz üstüne aşağıdaki özellikler yer alacaktır: 16” alüminyum alaşım jantlar Sis farı Siyah arka camlar Hız kontrol sistemi ve ayarlanabilir hız sınırlandırıcı Style ile aynı desende ve renkte koltuk döşemeleri Trend X donanım seviyesi aşağıdaki motor ve şanzıman seçenekleri ile satışa sunulacaktır: TDCi 95 PS manuel 1.6i 125 PS benzinli manuel 1.6i 125 PS benzinli PowerShift otomatik 1.0i 125 PS benzinli manuel Bilginize.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Mesajınızı varolan konumuza aktardım, teşekkür ederiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap