Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Herhangibir ford'a (modeli ve donanımı ne olursa olsun) 120 bin lira verdiğim gün beni kolumdan tutup Bakırköye yatırabilirsiniz. gene "ne kadar ekmek,o kadar köfte" noktasına geri döndük işte ... seni bilmem de hatunun beni anamdan doğduğuma pişman etmeyeceğini bilsem buna plakayı asardım da,affetmez ... lime-lime eder. imza:özenle karısından tırsan adam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 İyide benim ford almama neden olan şey zaten az paraya çok köfte veriyor olmasıydı. Şimdi köftenin içine az birşey kaşar koydu diye fiyatı iki katına çıkartmaya çalışıyor.. Ben kuru ekmek soğan ve az birşey kırmızı şaraba razıyım...Eh birde yanında kuru olursa oooh.. Değmeyin keyfime.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 (düzenlendi) İyide benim ford almama neden olan şey zaten az paraya çok köfte veriyor olmasıydı. .. aslında gene veriyor da ... vergi sistemi. bu arabanın yurt dışı fiyatını benden daha iyi biliyorsun. laf aramızda kalsın ben bakmıyorum,sinirleniyorum .. başıma ağrılar giriyor. yoksa ford ekmeğin içine aslında sağlam köfte dolduruyor ... edit: dayanamadım ... configurator'den girip baktım. arabanın yurt dışı fiyatı 31,770sterlin (93,403TL) ... bak gene başım ağrımaya başladı. Mayıs 17, 2012 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yalnız bir kötü tarafı var..Kasa sonu..Gelecek sene bu zaman muhtemelen yeni bir mondeo satılıyor olacak ve o çok daha şekilli ? Son olarak otosanla ilgili bir noktayı söyelemeden geçemeyeceğim. websitesindeki konfigüratörde mondeo HB var ama aşağıdaki alınabili versiyonlar sadece sedan ve SW ...Oraya bir sedan resmi koymalıydılar.. Yeni kasa gelince mevcut mondeo titanium + 1.6 tdci fiyatına bir güzellik yaparlarsa alırmısın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Cenk araba alamaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Almam, mondeo benim için çok büyük. Ama en çok beğendiğim araba mondy sw+selective +sunroof +kahve o ayrı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Almam, mondeo benim için çok büyük. Ama en çok beğendiğim araba mondy sw+selective +sunroof +kahve o ayrı.. bu konuşmayı (hatırlarmısın bilmem) daha önce yapmıştık, şekil 4b'de görüldüğü gibi bir'e bir aynı aracı sipariş ettim. hangi başlık altındaydı bilmem (hatırlamıyorum,yaşlılık işte) ama orada "cenk'in yaptığı ön siparişi gayet rahat almanya'ya geçerim,o almasa da (..ki zaten almıyor, o ayrı bir geyik) onun sipariş ettiği aracı çok rahat satıyorum demiştim. sonuç:cenk titiz adamdır,ama zevklidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Onlar aynı sınıfta değilki. Her ikiside compact sınıfın araçları. Mondeonun karşılığı A6 ya da E classe.. Ki ikisinden de daha iri aslında.. Doğrudur D sınıfı, premium C sınıfı falanda. Ford 120bin TL kısmına takılmıştım. Fiyatlarına bakmadım ama o paraya premiumlara bakarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 taurus varken mondeo (fusion) tabi ki D sınıfıdır... E sınıfına layık Taurus'umuz var baba gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 17.05.2012 - 16:55 tarihinde, YkP CgTy yazdı: taurus varken mondeo (fusion) tabi ki D sınıfıdır... E sınıfına layık Taurus'umuz var baba gibi .... görüyor ve arttırıyorum , taurus'u özellikle yeni çizgisi ile seven çok ama ben bir lincoln fan'ı olarak size MKZ diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Power Shift alırken plus paket tercihi yapılabiliyor demişsiniz. fakat bayiler yapılamadığını söylüyor Ayrıca bayilerde 2 çeşit benzinli powershift var birisi şehir içi güvenlik özelliği olan diğeri ise olmayan ikiside aynı fiyat bayiler şehir içi güvenliği tavsiye etmiyorkaza yaptırıyormuş sizler nedersiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bugün okuduğum bir makalede Amerikada lüks oto satışlarında Almanların farkı açmaya devam ettiği yazıyor. Japonlar 2. sırada ..Çok şey beklenen ve vüyük "geri dönüş" planları yapılan Fordun Lincoln ve GMin Cadillac markaları bir türlü istenen satışlara çıkamıyor. Alman markaları satışları %15 artırıyor Lincoln iyi kötü sabit ama Cadillacta %23 düşüş var.. http://www.detroitnews.com/article/20120514/AUTO0104/205140338/German-brands-widen-lead-U-S-luxury-auto-market?odyssey=mod|newswell|text|FRONTPAGE|p Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Power Shift alırken plus paket tercihi yapılabiliyor demişsiniz. fakat bayiler yapılamadığını söylüyor şu an için f3 otomatik araç alırken "plus" paketli (başka şeyler de var ama paketteki ana şey otomatik park sistemi) seçeneğine yönelemiyorsunuz. powershift araçlar için ayrıca "paket" oluşturma çalışması sürüyor. Ayrıca bayilerde 2 çeşit benzinli powershift var birisi şehir içi güvenlik özelliği olan diğeri ise olmayan ikiside aynı fiyat aktif güvenlik sisteminin bedeli 930tl ve o bir aksesuar,aynı 1,545tl'lik elektrikli sunroof gibi. size aynı bedel ile araç teklif edilmiş olabilir (farklı ayların,farklı maliyetler ile üretilmiş araçlarıdır. bayi elinde bulunan aracı aksesuar fark'ı almadan size sunmuştur.) ancak iki araç aynı fiyat değil. bayiler şehir içi güvenliği tavsiye etmiyorkaza yaptırıyormuş sizler nedersiniz ? şehir içi güvenlik sistemi -kaza yaptırmaz- ve/veya kazaya neden olmaz, her zaman devreye girmeyebilir,sonuçta belli "hız" sınırlamaları dahilinde çalışıyor, ancak şehir içi güvenlik sistemi kaza yaptırıyormuş söylemi bence fazlası ile haddini aşıyor. açıkça söyleyeyim o lafı eden (artık her kim ise) -saçmalamış- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Ehehe Nasıl satıcılar var iste Takip mesafesine uymadan şerit değişrmeye kalkışan canavarlar icin kaza yaptirabilir dogru. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 (düzenlendi) Hakkaten neler söylemeye başlamışlar....tabii istendiğinde kapatılabiliyorda.... Mayıs 17, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap