Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Aktif sehir içi güvenlik sistemini standart iken opsiyon yapmışlar zaten parkta olan ozellikleri plus paket adı altında satmaya başlıcaklar ve aktif güvenlik zımbırtısını eklemişler eskiden park 700 800 lira gibiydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi mutlaka fiyatta artış olur ben alıcak olsam alırım ama yinede şaçma bir yol çizmişler ha bu arada yıl olmuş 2012 hala elektrikli katlanır ayna titanium da bile opsiyonel cihan plus olarak 1 aydır satıs yapıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Aynen cihan opsiyondu, park paket ile. Şimdi adi plus oldu. İcine aktif sehirici ve ısıtmalı cam girdi. Standart tit fiyat düştü, paket fiyatı arttı. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 (düzenlendi) İşte son zamanlarda pek ilgilenmediğim için bilmiyordum daha yeni eklenmiş zannetim ama öğrenmiş olduk Yakup ben standart zannedıyordum. O zaman yıl olmuş 2011 yeni kasa çıkarmışsın hala titanium da standart yapmamışsın Haziran 11, 2012 Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Ali ÇAVUŞ Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Bir daha asla ford almayacağım, daha 1 sene olmuş tit. x paketi çıkaralı (yeni kasa için konuşuyorum)şimdi ne diye donanım eklemeye çalışıyorsun, madem böyle bir şey yapacaktın başta neden yapmadın bir çuval para sayacaksın en üst donanımını alabilmek için ondan sonra neymiş yok donanım yükselecekmişte cart curt ford helal etmıyorum sana ödediğim parayı, böyle aptalca bir düşünce olmaz bütün F3 tit. xp aracı olan arkadaşlar atın araçları çöpe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Almanya'dan bir arkadaş 4 ay sonunda sipariş verdiği Focus'una kavuştu, ilk fotoğrafını paylaşmış (Ayfon kötü çekiyor ), ben de güzelliğinden etkilenip buraya koyuyorum. Aynı zamanda sipariş üzerine ne tür değişikliklerin fabrika-bayi ekseninde yapılabildiğini gösteriyor. Maliyet de € 33.500 dolaylarında, hani oralarda ucuz diyenlere duyurulur. Bireysel stil paketi kapsamına ön - arka spoyler, marşpiyeller ve arka diffüzör, kırmızı kaliper kapakları var. 1.6 EB 182 PS motor. Ayrıca deri koltuk, aktif park sistemi, bi-xenon farlar, sony navigasyon ve premium ses sistemi, geri görüş kamerası, tavan çıtaları, 19" jantlar ve 235/35-19 lastikler, H&R coilover ayarlı süspansiyon sistemi (önler 50 arkalar 40 mm düşürülmüş), özel egzost sistemi falan var. Ve hepsi bayi tesliminden önce halledilmiş. Beklemeye değmiş doğrusu, çok şık duruyor. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Ön alt iyi olmuş özellikle..Bana göre tasarım eksikliği giderilmiş.. Amcaya söyleyinde güzel foto çeksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Ön alt iyi olmuş özellikle..Bana göre tasarım eksikliği giderilmiş.. Amcaya söyleyinde güzel foto çeksin Amca mı? ne amcası ya? Cem Abi'nin arkadaşı olduğuna göre yaştaştırlar sonuçta, abi dememiz lazım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Hayırlı olsun siteye eklendi yardımcı sistemler http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/guvenlik-ve-surucu-destek-teknolojileri Sürücü Destek Bölümü Fiyat ve Paket ismi yok sadece açıklama eklenmiş..Pazartesinden itibaren olur sanırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Selamlar herkese, focus almak üzereyim araştırırken forumu buldum ve hoşbuldum alacağım araç hb titanium powershift. sony olayı ilgimi çekti,sony standartmı oluyor yoksa paketlemi gelicek anlayamadım, eğer paket ise paketlerin ücreti bellimi? pazartesi kaporayı yatırıcam o yüzden biraz acele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Selamlar herkese, focus almak üzereyim araştırırken forumu buldum ve hoşbuldum alacağım araç hb titanium powershift. sony olayı ilgimi çekti,sony standartmı oluyor yoksa paketlemi gelicek anlayamadım, eğer paket ise paketlerin ücreti bellimi? pazartesi kaporayı yatırıcam o yüzden biraz acele Üyelik ekranındaki uyarıları dikkate almanızda bizim ilk önceliğimizdir.. (Profil bilgileri tamamlanmalıdır) Açıklamalar ne ise onları aktardık yani standart değil paket, paket fiyatı belli değil..Yakında hepsi belli olur..Eğer ihtiyacınız varsa bekleyin yoksa beklemeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 facebook ile giriş yaptığımdan eksik kalmıştır şimdi bakıyorum. ihtiyacım yok ancak zam gelicek diye sıkıştırıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Tam 3 ay önceden bu haberi vermenin sevincini yaşıyoruz.. Reklamlar 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 yanlış hatırlamıyorsam 1.0L Ecoboostta powershift olmayacak yazıyordu, bu reklama göre olacağını söyleyebilirmiyiz? yarın 1.6 için kapora yatırıcam ama olucaksa beklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 yanlış hatırlamıyorsam 1.0L Ecoboostta powershift olmayacak yazıyordu, bu reklama göre olacağını söyleyebilirmiyiz? yarın 1.6 için kapora yatırıcam ama olucaksa beklerim. Yok kardeşim reklam karışık özellikleri gösteriyor..1.0 başlıklarını inceleyebilirsin.. 6 ileri manuel olacak 125 ps.. Otomatik 1.0 şuan yok..1 yıl içinde de olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yok kardeşim reklam karışık özellikleri gösteriyor..1.0 başlıklarını inceleyebilirsin.. 6 ileri manuel olacak 125 ps.. Otomatik 1.0 şuan yok..1 yıl içinde de olmaz pff bu devirde 1.6 atmosferik araç almak hiç içime sinmiyor. bu otosanın marifetimi yoksa üretimdemi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap