Cem Boneval Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/31732/0/1/bodrumlulari-bekleyen-buyuk-tehlike.aspx 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Dikkat, bu balığı sakın yemeyin! "Siyanürden 50 kat daha zehirli. Yenirse öldürücü olur" Bodrum'un Yalıkavak Beldesi'nde son günlerde yaşanan balon balığı akını balıkçıları ve kaptanları tedirgin etti. Yalıkavak Koyu'nda ağ atan balıkçıların ağlarına sürüler halinde takılan balon balıkları görenleri şaşkına çevirdi. Muğla Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Temel Birimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nuri Tarkan uyarılarda bulunarak "Bu balık siyanürden 50 kat daha zehirli. Yenirse öldürücü olur" dedi. Bodrumlu kaptan ve balıkçı 56 yaşındaki Halil Aktaş ağları çekerken ardı ardına gelen 20'ye yakın balon balığını görünce gözlerine inanamadı. Ağırlıkları yaklaşık beş kilo, boyları da 90 santimetreye yakın balon balıklarınının sürüler halinde dolaştığını belirterek "Geçmiş yıllarda da ağlarımıza tek tük balon balığı takılırdı. Ama sayıları giderek arttı. Balon balıklarının Hint Okyanusu'ndan geldiğini ve zehirli olduğunu biliyorum. Yörede bilinmeyen balık olduğu için yenmemesi içim gerekli uyarılar sık sık yapılmalı" dedi. doktoruma katkım olsun.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 ya ben de yamyamlık suç ya, ondan dikkatli olalım diyeceksin sandım Cem abi.. şaka bir yana, ne yiyeceğimizi şaşırdık valla.. kırmızı et yamuk, kümes hayvanları zaten Allahlık, şimdi de balık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Zaten farketmediğimiz uzun zamandır ...İnsanlar birbirlerini yiyorlar.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 (düzenlendi) Denize dökülen atıklar doğal hayata gerçekten çook zarar veriyor..Denizden uzak olmak balık yememize çok şükür engel olmuyor..ilaç gibi faydalı ve çok lezzetli bizim buranın kırmızı benekli Alabalığı harika oluyor..hafta sonları 3 -5 tane yakalasam bana 1 hafta yetiyor..buz gibi soğuk akarsulardan gelen tertemiz bir balık ..imkanı herkese tavsiye ederim.. Mayıs 3, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 haftasonu gümüldürde götürdüğümüz jumbolar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Tatlı su balıklarını şahsen ben sevmiyorum. hamsi ve palamut forever Yanındada 2 duble rakı Değmeyin keyfime 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Hamsi+Rakı mı? Barbun+Rakı olsun bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Tatlı su balıklarını şahsen ben sevmiyorum. hamsi ve palamut forever Yanındada 2 duble rakı Değmeyin keyfime bende Ogün eskiden senin gibi düşünüyordum ama resim deki balık tatlı su balıklarının kralı diyebilirim..tabi ki hamsinin yeri bambaşka.. balıklar 2 ye ayrılır hamsi ve diğerleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Hamsi+Rakı mı? Barbun+Rakı olsun bari Kızartılış şekline göre değişmekle birlikte hamsi ile rakı iyi gider abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Denize dökülen atıklar doğal hayata gerçekten çook zarar veriyor..Denizden uzak olmak balık yememize çok şükür engel olmuyor..ilaç gibi faydalı ve çok lezzetli bizim buranın kırmızı benekli Alabalığı harika oluyor..hafta sonları 3 -5 tane yakalasam bana 1 hafta yetiyor..buz gibi soğuk akarsulardan gelen tertemiz bir balık ..imkanı herkese tavsiye ederim.. Bu kırmızı benekli alabalık Uzungöl'de de var ve avlanması yasak.. daha doğrusu gölde avlanmak yasak.. henüz şuanki kadar sıkı kontrol yokken kaçak olarak bir restaurant'ta yemiştik. (kaçak alabalık ) çiftlik alabalık ile arasında uçurum var... Tatlı su balıklarını şahsen ben sevmiyorum. hamsi ve palamut forever Yanındada 2 duble rakı Değmeyin keyfime bak hamsi dedin durumu biraz kurtardın.. ama alabalığı es geçme ogünüm, enfes bir balıktır.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Bu kırmızı benekli alabalık Uzungöl'de de var ve avlanması yasak.. daha doğrusu gölde avlanmak yasak.. henüz şuanki kadar sıkı kontrol yokken kaçak olarak bir restaurant'ta yemiştik. (kaçak alabalık ) çiftlik alabalık ile arasında uçurum var... bak hamsi dedin durumu biraz kurtardın.. ama alabalığı es geçme ogünüm, enfes bir balıktır.. Sapanca tarafında yemişliğim var bi kaç sefer. Hamsi ile palamuttan başka balığa ısınamadım ben. Sebebide kılçık Hamside ve palamutta kılçık diye bir dert yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 bende Ogün eskiden senin gibi düşünüyordum ama resim deki balık tatlı su balıklarının kralı diyebilirim..tabi ki hamsinin yeri bambaşka.. balıklar 2 ye ayrılır hamsi ve diğerleri tuzda pişiridinizmi oguzum hiç alabalıgı güzel olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Ya lüferin olduğu yerde bunlara laf mı düşer.?Lüfer, palamut, barbun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 kimse neden çipura yada mezgitten bahsetmiyo yahu??? bu arada amatör bir olta balıkçısı olarak nacizane bilgilerime dayanarak söyleyebilirim ki oğuz arkadaşımızın resimlerini paylaştığı kırmızı benekli alabalık familyasının kralıdır ve bunları yakalamak herkese nasip olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap