Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Bende neo diyorum hayırlı evlat Aldık gitti Neo V'yi... :nazar: Hem de 2 tane aldık biri anneye biri kardeşe bugün verdim. Ne yapalım saklanamıyor hediye. (Nasıl olduysa buluverdi annem. ) Hasan hanımların hele "Valide Sultanların" teknolojik oyuncaklara bakışı seninki benimki gibi değil, asla senin algıladığın düzeyde önem taşımayacaktır. Onlar için en önemlisi senin onu düşünüp hediye almış olmandır, hediyenin niteliği hemen daima ikinci planda kalır. Bu nedenle hediye almanın yanında her fırsatta sevgini göstermenin farklı yollarını da ihmal etme ve lütfen "hangi Sony?" olması için kafa yormaktan çok "ona sevgimi başka nasıl gösterebilirim" diye düşün. Kıymetli hediyelerin pahalı olması gerekmez, sevgini, içtenliğini, takdirini yansıtması yeter. Cem abim almışken en iyisini alalım dedim. :) Dediklerinin her kelimesinde haklısın Cem abim. Bu dediklerini uygulamaya çalışacağım. :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Aldık gitti Neo V'yi... :) Hem de 2 tane aldık biri anneye biri kardeşe bugün verdim. Ne yapalım saklanamıyor hediye. (Nasıl olduysa buluverdi annem. ) Cem abim almışken en iyisini alalım dedim. Dediklerinin her kelimesinde haklısın Cem abim. Bu dediklerini uygulamaya çalışacağım. :) Hayırlı olsun Hasan.. Ne renk aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Hayırlı olsun Hasan.. Ne renk aldınız? Anneye Beyaz, kardeşe lacivert aldık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 güzel seçim.. hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Hasan hanımların hele "Valide Sultanların" teknolojik oyuncaklara bakışı seninki benimki gibi değil, asla senin algıladığın düzeyde önem taşımayacaktır. Onlar için en önemlisi senin onu düşünüp hediye almış olmandır, hediyenin niteliği hemen daima ikinci planda kalır. Bu nedenle hediye almanın yanında her fırsatta sevgini göstermenin farklı yollarını da ihmal etme ve lütfen "hangi Sony?" olması için kafa yormaktan çok "ona sevgimi başka nasıl gösterebilirim" diye düşün. Kıymetli hediyelerin pahalı olması gerekmez, sevgini, içtenliğini, takdirini yansıtması yeter. Liar...Liar.....Lİar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 kadınlar dokunmatik ekranı kullanmakta daha yatkın bence....son günlerde favori telefonum sony...güzel secim hangisi olursa olsun..hdbravia ekranı olan var o cok feci bir makine ama... feci makina dediğiniz hangi model acaba? bugün xperia arc s aldım.. henüz elime geçmedi.. memnun kalırmıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 feci makina dediğiniz hangi model acaba? bugün xperia arc s aldım.. henüz elime geçmedi.. memnun kalırmıyım? xperia serisi bravia ekran kullanır.. sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 evt o dediğim cok güzel bir makine özellikleride görünüşü dokunşu ekranı hepsi cok güzel ben cok sevdim işletişimini hızını gösterimini...hd cekimini..inşallah memnun kalırsınız...gülegüle kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 teşekkürler yanıtlar için.. artık bekleyeceğiz.. sağlam bir ürün gelsin de:).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap