Orkun G Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 F3 style aracıma titanium daki gibi krom sis farı çerçevesi almak istiyorum. Bayi ye sordum yok dedi internettede bulamadım.Bilgisi olan varmı??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Siyah gayet güzel onun parlagini alın derim... Ebay.com Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 yoksa getirsinler fiyat bilgisi verdiler mi bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 yoksa getirsinler fiyat bilgisi verdiler mi bari. Yok fiyat bilgisi vermediler ve pek ilgilenmediler bende internette bulurum diye üstelemedim.Türk sitelerde bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) ben de aynı şeyi almak istedim erzincan da ki usta fiesta titanıumlardaki kapaklarla focusun kapakları uyuyor dedi.. http://www.e-fordyed...SAG,PR-936.html http://www.yedekparcaford.com/?urun-6591-FIESTA-ON-SiS-FAR-CERCEVESi-SAG-2009-2011-iTHAL.html Mayıs 4, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 ben de aynı şeyi almak istedim erzincan da ki usta fiesta titanıumlardaki kapaklarla focusun kapakları uyuyor dedi.. http://www.e-fordyed...SAG,PR-936.html http://www.yedekparc...2011-iTHAL.html Paylaşım için teşekkürler.Siz alıp deneme fırsatı bulabildinizmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bende style varken servise sormuştum istersen getiririz dediler ama takmak için ön tamponu mecbur sökeriz diyince kalsın demiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bende style varken servise sormuştum istersen getiririz dediler ama takmak için ön tamponu mecbur sökeriz diyince kalsın demiştim Öyleyse bende vazgecerim zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 tampon sökümü mecburen olucak..almadım krom cıtalarım gelsin hepsini birlikte yaptırıcam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yoksa çalarlar değil mi sökülecek tabi..Sökülmeden iş mi olurmuş !! AaAaAaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Aynı uygulamayı düşündüm fakat otosanda sayım olduğu için yılbaşında öylece kalmıştı.Tamponu indirmeye gerek yok.araçı liftle kaldırıp altından radyatörlerin altındaki radyatör alt bakalitini sökerekte ulaşabiliyorsunuz sislere çok rahat.Fiesta ile parça kodları farklı.Uyumlu olabilme ihtimalleri yok değil tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Uysa bile dışı da farklı..Onu diyen usta kim acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 yaw usta yapar fiesta sislerini focusa bile takar ustalar arttıkdıkları fazla parçalarla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 yaw usta yapar fiesta sislerini focusa bile takar ustalar arttıkdıkları fazla parçalarla Yahu küçük ise nasıl yapacak..Bariz küçük geldi gözüme..Olmaz gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 ustanın işine eniştenin ...... karışma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap