Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Arkadaşlar bugün fabrikadan biraz fırsat bularak arabama zaman ayırdım ve geçtiğimiz günlerde kesilen sol uzun farımı serviste değiştirdim. Genelde kısalar beyaz uzunlar sarı ışık olurken ben uzunları beyaz yaptırdım. Bence güzel oldu. Resimleri çekip yollayacağım. Tekrar fabrikaya gitmem gerektiğinden sis farı çerçevelerini bulmama rağmen değiştiremedim. Ama onu da halledeceğim, 60 tl fiyatı var. Ayrıca bahsettiğim çerçeveler fiestanın ve baktığımda birebir uyabileceğini gördüm. Bence aynılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 bu konu daha öncede burda konuşulmuştu..bakmanızda fayda var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Bende bugün ankara iskitler de otoikiler diye bir ford yedek parça satıcısından focus 3 nikelajlı sis farı çerçevesi için 95 tl fiyat aldım tekli montaj hariç,çok dandik bişey gibi duruyordu fiyatı çok uçuktu bence de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Krom dur o nikelajlı okadar pahalı olamaz en iyisi fiestayla aynı olup olmadığnı öğrenmek internette bu ikisinin teknik resimlerini bulup ordan bakılabilirde nerden bulcaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Arkadaşlar bir düzeltme yapmalıyım, bugün takmaya niyetlendik ve plakaya bakan kısımların fiestaya göre daha geniş olduğunu gördük. Siparişini pazartesi verip orjinalini getirtip takacağız. Fiyata gelince aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Focus'a göre olan muadil çıktı mı?çıktıysa hangi siteden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Başlıklar birleştirildi. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Focus'a göre olan muadil çıktı mı?çıktıysa hangi siteden temin edebiliriz? himpeks var ordan alabilirsiniz ben ordan aldım ve takması çok basit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Fiesta için olanını aldınız değil mi ? Focusa taktınız ve sorun yok öyle mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Detaylı açıklama ve foto bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Fiesta için olanını aldınız değil mi ? Focusa taktınız ve sorun yok öyle mi ? fiestanın değil orjinal focus 3 sıs farı krom Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 himpeks var ordan alabilirsiniz ben ordan aldım ve takması çok basit Tamponu sökmek gerekiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Tamponu sökmek gerekiyor mu?tampon sokulmuyor bildigim kadarıyla tamponun altın sis farlari sökülüp takılıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Ürünü tam olarak nereden temin edebiliriz ayrıca kalitesi,montajı evreleri nasıldır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 murat bey siz nerden aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap