Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 güzelmiş serdarım casio fiyatları makul ama göstergeleri cok ve kaba idi cok büyük ama bu cok güzel olmuş özelliklerini de okuyunca begendim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 güzelmiş serdarım casio fiyatları makul ama göstergeleri cok ve kaba idi cok büyük ama bu cok güzel olmuş özelliklerini de okuyunca begendim...bir önceki saatimide casio edifice modellerinden idi beğeniyorum edifice serilerini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 İstanbul Sirkeci taraflarında 600-700 gibi bulunur sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 İste bunun aynısı Tevfik abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 güzelmiş serdarım gülegüle kullan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 güzelmiş serdarım gülegüle kullan... teşekkür ederim abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bende de bu vardı. Ayar menüsü acayip karışık. Ben bile kılavuzu olmadan ayarlayamıyorum. O kadar yani. http://blog.nzwatches.com/?p=855 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 engin bu seriyi biliyorumda dedgiğim gibi biri saati sorsa bilemiycem o derece karısıklar....ondan uzak durdum ben..birde jack lemmans yeni srei gelmiş oda ucuz ama güzel geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Seiko 5 serisine bak derim. Ya da direk seikolara bak paralarının saatidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 evet seiko güzeldir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JL1-1693C bu saatin değişik bir rengi ama krem gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 buda siyah arabayla iyi gider diyorummmmmmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 buda siyah arabayla iyi gider diyorummmmmmmm Kapı koluna takacaksın değil mi ? Senin koluna olmaz O zaman mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 bu saatin değişik bir rengi ama krem gibi... Güzel ama ben saat konusunda biraz tutucuyum. Moda markalarından çok gerçek saat markalarına bakarım. Bundaki makina 20-30 dolar birşeydir. Mesela GC olanlara bakabilirsin. Makinaları Swiss dir. Hamilton iyidir. Seiko olabilir.Certina, Tissot Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 ya şimdi fakirleşince koluma bişi takayım hesabı gidiyom...yoksa markalarım belli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap