Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 21.02.2015 - 21:17 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: Bende hiç yok bea 5 tl lik bile yok Sen zaten bu saat konusunu çok yanlış anlamışın biz BEN10 li saatlerden bahsetmiyoz canım benim..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 21.02.2015 - 21:23 tarihinde, Tevfik yazdı: Sen zaten bu saat konusunu çok yanlış anlamışın biz BEN10 li saatlerden bahsetmiyoz canım benim..... Şu an cevap verbilcek durumda değilim dua et Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 peki...fatiha okuyorum...Allah (c.c.) kabul etsin...amin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 21.02.2015 - 20:11 tarihinde, Tevfik yazdı: Ozancım hala saat arıyonmu sen... yok abi para arıyorum Bu saat 875tlydi, hem kineticin gerçek otomatik olmamasından, hem tam aklımdaki model olmamasından, hemde belki bi indirim daha gelir diye beklerken oda yalan oldu http://www.kliksa.com/urun/seiko-premier-kinetic-perpetual-snp049p-erkek-kol-saati/902361828 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 21.02.2015 - 22:15 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: beklerken oda yalan oldu Olsun bu var, hem daha şık http://www.kliksa.com/urun/seiko-premier-kinetic-perpetual-snp039p-erkek-kol-saati/902361819?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting_nf&cm_mmc=Criteo-_-CPC-_-Retargeting-_-Reg 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Ozancım...şimdi bizim kullandığımız saatler belli...yani ikiye ayrılıyorlar gerçek saat üreticileri ve fashion markaların saatleri biliyoruz zaten çoğunu...ve saat düşkünleri için saatin güzelliği değil mekaniği önemlidir bu konuda ikiye ayrılıyor insanlar benim gibi takarım havamı yaparımla...takarım içimi mutlu ederimci mekanikçiler.sekio bana kadranı hep karışık ve saatin çapı 40 mm olduğu için kasayla genişletirler yada algıda geniş durur benim koluma hiç uymuyor uyan modelleride ben sevmiyorum...ama hersitedeki ucuz etin yahnisi pahalı oluyor...genelde başka bir firma paralel ithalatla getirdiği için distiribütor garantiisi yada uluslararası garanti deniyor ama uzun süre (sizin ben ta........) lı cümlelere varan sorunlar yaşanmasına sebeb oluyor..bence türkiyede kendini kanıtlamış firmalardan 200 tl pahalı bile olsa herhangi bir sorun anında ilişkinize göre çok daha fazla yardım alabiliyorsunuz... Siz safir cam ve swiss made bir şey aradığınızı şöylemiştiniz...bu konuda tissot saat fiyatları bence ucuz kaldı piyasadaki rakiplerine göre bakmanızı tavsiye ederim....Calvin Clein da swiss made yazar safir olan modelleri de vardir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Ederi 920 TL, bağlantısı bende saklı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Para bulsam alacagim saat. Rengine karar veremedim henuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Sub Marine varken mi bunları düşünüyorsun.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 22.02.2015 - 12:04 tarihinde, Tevfik yazdı: Sub Marine varken mi bunları düşünüyorsun.......... Rolex normalde cok rüküş buldugum bir marka. Modellerini de hic begenmem. Sadece bu modeli sevdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 22.02.2015 - 09:55 tarihinde, Tevfik yazdı: Ozancım...şimdi bizim kullandığımız saatler belli...yani ikiye ayrılıyorlar gerçek saat üreticileri ve fashion markaların saatleri biliyoruz zaten çoğunu...ve saat düşkünleri için saatin güzelliği değil mekaniği önemlidir bu konuda ikiye ayrılıyor insanlar benim gibi takarım havamı yaparımla...takarım içimi mutlu ederimci mekanikçiler.sekio bana kadranı hep karışık ve saatin çapı 40 mm olduğu için kasayla genişletirler yada algıda geniş durur benim koluma hiç uymuyor uyan modelleride ben sevmiyorum...ama hersitedeki ucuz etin yahnisi pahalı oluyor...genelde başka bir firma paralel ithalatla getirdiği için distiribütor garantiisi yada uluslararası garanti deniyor ama uzun süre (sizin ben ta........) lı cümlelere varan sorunlar yaşanmasına sebeb oluyor..bence türkiyede kendini kanıtlamış firmalardan 200 tl pahalı bile olsa herhangi bir sorun anında ilişkinize göre çok daha fazla yardım alabiliyorsunuz... Siz safir cam ve swiss made bir şey aradığınızı şöylemiştiniz...bu konuda tissot saat fiyatları bence ucuz kaldı piyasadaki rakiplerine göre bakmanızı tavsiye ederim....Calvin Clein da swiss made yazar safir olan modelleri de vardir. benim için hem görüntüsü hem mekaniği önemli abi şuan ki kriterlerim otomatik (veya kinetic), deri kayış, safir cam, saniye kolunun kronometre olmaması (bknz Cem abinin paylaştığı 920tl olan) en son bunu düşündümde dediğim gibi para bulmam lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Cerruti 1881 swiss, bugün ki Tevfik buba kombinini tamamlayan saat 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 @Tevfik, İhtiyar bana bir saat alalım..Sadece şekli olsun..çalışmasa bile olur yaza 5-6 düğün var aksesuar olarak kullanıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 25.03.2015 - 12:34 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: @Tevfik, İhtiyar bana bir saat alalım..Sadece şekli olsun..çalışmasa bile olur yaza 5-6 düğün var aksesuar olarak kullanıcam Kesinlikle alalım evet...napıcaz biliyonmu Bandırma liman avm saatsaat te bütün markalara %70 indirim var...yani biraz kılcal çizik hafif renk solması cok hafif ama yani hem ucuza gelir hemde boss armani gibi markaların var ne dersin...cerrutide var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 (düzenlendi) 25.03.2015 - 12:40 tarihinde, Tevfik yazdı: Kesinlikle alalım evet...napıcaz biliyonmu Bandırma liman avm saatsaat te bütün markalara %70 indirim var...yani biraz kılcal çizik hafif renk solması cok hafif ama yani hem ucuza gelir hemde boss armani gibi markaların var ne dersin...cerrutide var... saat için bandırmaya mı gideyim? ekleme:balıkesir merkezde varmış mağazaları Mart 25, 2015 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap