Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 150 tl den fazlasını vermem dedim.. Tolga bey sorun değil üstünü Tevfik beyden tahsil ederiz dedi... Süper dedim aldım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 ooo güzelmiş evlat güle güle kullan cok sevindim güzel bir secim yapmışın hadi bu kıyağımı da unutma.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 ooo güzelmiş evlat güle güle kullan cok sevindim güzel bir secim yapmışın hadi bu kıyağımı da unutma.... Saol ihtiyar... Sayende saat sahibi de olduk... Bi çay ısmarlarım artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 (düzenlendi) @Tevfik, şu linkteki saate ne dersin? Amaç :aksesuar Ömür: 2-3 yıl http://www.n11.com/lorus-rt357cx9-erkek-kol-saati-P29518016 Nisan 8, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 @Tevfik, şu linkteki saate ne dersin? Amaç :aksesuar Ömür: 2-3 yıl http://www.n11.com/lorus-rt357cx9-erkek-kol-saati-P29518016 Hocam bu paraya uygun ama canlısını görüp denemenizi tavsiye ederim ben çünkü resimlerdekiyle canlısı bir olmuyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Bu dunki... Bu da bugun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 @Mert Yürüyen, ben de tam diğer konudakini buraya taşıyacaktım.. buraya da koymuşsun.. Saatler güzel.. İkisi de güzel ama Tissot'u daha çok beğendim.. Bu arada saat hakkındaki düşüncemiz aynı.. Gerçi saat severlerin genelinde aynı düşünce var.. Erkek için saat sadece bir zaman ölçer değil.. Bir takı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 @Mert Yürüyen, ben de tam diğer konudakini buraya taşıyacaktım.. buraya da koymuşsun.. Saatler güzel.. İkisi de güzel ama Tissot'u daha çok beğendim.. Bu arada saat hakkındaki düşüncemiz aynı.. Gerçi saat severlerin genelinde aynı düşünce var.. Erkek için saat sadece bir zaman ölçer değil.. Bir takı.. Kesinlikle abi... ama dediğim gibi burada fiyat/alım gücü olayı da etken. Ama diğer yandan bakıyorum bu tissot'um haricindekileri öğrencilik zamanında harçlıklarımdan gıdım gıdım biriktirerek almıştım. ilgi alanı meselesi yani tasarrufunu nereye yatırırsan Tissot çok iyi ama, bu otomatik ara sıra kurmam gerekiyor ama duruşu klas... var bir kaç tane daha, taktıkça eklerim. Benim direktörümde bir longines var, yıkılıyor saat. Bende çok istiyorum ama çok pahalı ve daha erken onunda fotosunu eklerim birazdan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 @Mert Yürüyen, ben özellikle otomatik saatlere bayılıyorum.. 6 tane saatim var 4ü otomatik.. Longines'ler harikadır ama çoğu modeli biraz daha ileri yaşlara hitap ediyor gibi geliyor bana.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Telefonda kıllar bir nebze ama pc de bakınca utandım kendimden... napayım kolumu mu keseyim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 napayım kolumu mu keseyim Yok canım kesme ama sanki kolundan çıkarmak çözüm olabilir gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Telefonda kıllar bir nebze ama pc de bakınca utandım kendimden... napayım kolumu mu keseyim Sğolasın Mert Kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel seçimlerin var...Tissotlar aslında şuanda fashion watches denilen bilindik giyim markalarının dışında yer alan saat markası ve fiyatları alınabilirlik düzeylerine geldi bundan 3-5 sene önce şu koluna taktığını alamazdın mesela...Tabiki biz saatçik takıyoz yani oyuncak saat markalarına olaya girersek bizimkiler devede kulak bile kalmıyor...Kıllarda biraz resimle oynayınca oluşuyor sanırım benim gözükmez ama resmin kontrastını arttırınca çıkıyor... Longines güzel evet ama tüm iyi saat firmalarının otomatikleri 38-39-39.5 geneli 40 ve 40.5 41 ve en büyüğü 42 oluyor banada bu kasalar cok küçük geliyor saatler evet hepimizin rüyaları var bu konuda...hele replikalar cok iyi taklit edilmedikçe komik duruyor kolda.... Yok canım kesme ama sanki kolundan çıkarmak çözüm olabilir gibi Kurban olduğumun Doğanı sen ne takiyon bakim koyuver yakışıklım...Bekliyoz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Sğolasın Mert Kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel seçimlerin var...Tissotlar aslında şuanda fashion watches denilen bilindik giyim markalarının dışında yer alan saat markası ve fiyatları alınabilirlik düzeylerine geldi bundan 3-5 sene önce şu koluna taktığını alamazdın mesela...Tabiki biz saatçik takıyoz yani oyuncak saat markalarına olaya girersek bizimkiler devede kulak bile kalmıyor...Kıllarda biraz resimle oynayınca oluşuyor sanırım benim gözükmez ama resmin kontrastını arttırınca çıkıyor... Longines güzel evet ama tüm iyi saat firmalarının otomatikleri 38-39-39.5 geneli 40 ve 40.5 41 ve en büyüğü 42 oluyor banada bu kasalar cok küçük geliyor saatler evet hepimizin rüyaları var bu konuda...hele replikalar cok iyi taklit edilmedikçe komik duruyor kolda.... Kurban olduğumun Doğanı sen ne takiyon bakim koyuver yakışıklım...Bekliyoz... Abi Mert in koyduğu fotolardan saati çık. Kalanı benim kullandığım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Sğolasın Mert Kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel seçimlerin var...Tissotlar aslında şuanda fashion watches denilen bilindik giyim markalarının dışında yer alan saat markası ve fiyatları alınabilirlik düzeylerine geldi bundan 3-5 sene önce şu koluna taktığını alamazdın mesela...Tabiki biz saatçik takıyoz yani oyuncak saat markalarına olaya girersek bizimkiler devede kulak bile kalmıyor...Kıllarda biraz resimle oynayınca oluşuyor sanırım benim gözükmez ama resmin kontrastını arttırınca çıkıyor... Longines güzel evet ama tüm iyi saat firmalarının otomatikleri 38-39-39.5 geneli 40 ve 40.5 41 ve en büyüğü 42 oluyor banada bu kasalar cok küçük geliyor saatler evet hepimizin rüyaları var bu konuda...hele replikalar cok iyi taklit edilmedikçe komik duruyor kolda.... Kurban olduğumun Doğanı sen ne takiyon bakim koyuver yakışıklım...Bekliyoz... ahahah... abi kontrast falan yok, gündüz güneşi ile neyse o acı ama gerçek evde ck, fossil ve breil var... bunlar dediğin gibi swiss mekanizma var içinde ama sonucunda "fashion watch" tabiki... olacak ufak ufak... çocuklarıma bırakıcam Abi Mert in koyduğu fotolardan saati çık. Kalanı benim kullandığım. hahahahahahah... konuyu trollemeyelim abi, saygın markaların saygın saatlerini konuşuyoruz kılı tüyü boşver hhah ama çok güldüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 @Mert Yürüyen, Mert benim bilgisayarda saat görünmüyor! Keşke kazağının kolunu biraz yukarı sıyırsaydın da çekseydin. Şaka bir yana iki saatin de çok yakışmış. Beğendim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap