Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Kuzenin selamı var... Sen de selam soyle abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Denizde rahat kullanabileceğim, ufak tefek dalış asistansı yapacak bir saate ihtiyaç vardı. Bunu kullanmaya başladım. Kullanımı kolay, dalış defteri tutabiliyor. Kronometre, alarm, çift saat dilimi gibi yararlı özellikler var, Malzeme kalitesi çok iyi, işçilik de öyle. Biraz iri ve fazla gösterişli. Ama sonuçta başarılı buldum. Hediyesi 9 x 82 TL Meraklısına daha fazlası http://www.momentus-atlantis.com/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 http://www.kliksa.com/urun/momentus-at500s-11rs2-erkek-kol-saati/902356857?gclid=CJqw_ZaB9McCFavpwgodzw0A_Q Fiyatı düşmüş 605 TL, ilgilenen varsa kaçırmasın, ben öneriyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 Ulysse Nardin. Toro black. Bu saatin hastasıyım. Orijinali 70bin dolar falan. Replicalari 400-500 TL Alsam mi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 (düzenlendi) @H. Cenk replikaya karşı değilim, beğendiğim bir modeli taşımak isterim, o kadar param da olmadığına göre...!?Ancak iyi replikalar da pahalı, orijinali ile uyumuna dikkat etmek ve mutlaka görerek almak lazım. Ucuz olması için orijinaldeki gibi otomatik makine yerine pilli ucuz quartz makine koyabiliyorlar, o da hassasiyet açısından sorun yaratmasada tüm işlevleri karşılayamayabiliyor. Ben bunu yeğlerim Eylül 13, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Replika kesinlikle gorerek alinmali.. Ayrica alacaginiz saatin orjinalini de iyi etüt etmek gerekiyor. Gercekten 1. sinif (ama gercekten) replikalar 600-700 dolar civari.. 200 dolar civarina da ciddi iyi replikalar bulunabiliyor. Kapalicarsi bunun icin bicilmis kaftan.. Ama her saticiya guvenmek mumkun degil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Bunlari aldim... Her ikisini de kordonlarini degistirerek kullanmak icin aldim. Ucuz ama malzeme kalitesi iyi saatler. Bildigim kadariyla Seiko tarafindan uretiliyor. Bunlara ek olarak sunlari aldim: Bu da James Bond kordonu Ayrica bunlar da alinacak: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 yeni saatim lacivert elbisem için...swiss made...safir cam çok güzel duruyor kolda tavsiye edilir... ve gc 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Bu konu da biz moruklara kalmış görünüyor. @Tevfik Abi saat koyar da ben geri kalırsam çatlarım... Ama ben o kadar beyefendi olamadım, daha spor ve özgür takılıyorum. Eskiden beri denize girerken saat çıkarmama alışkanlığım var, bir dönem yoğun dalıştan kalma olabilir, ya da hava atmak için, kim bilir? Bu nedenle üzerinde WR200m yazan saatlere değişik bir ilgim var. Geçen Cumartesi Sirkeci sokaklarında voltalarken ahbaplığından keyif aldığım Konyalı Saate uğradım ve cüzdanı biraz hafifletip çıktım. Önce gözüme sonra bileğime takılan bu oldu: Orient FEM65006DV, ama ABD'deki daha yaygın adı ile Mako Pepsi... 42 mm çap ve 13 mm kalınlıkta çelik kasada çok tutulan ve satılan Orient'in kendi ürettiği 21 elmaslı, 6 Hz salınımlı hassas bir otomatik makine var. İşçilik başarılı, malzeme kalite hissi iyi. Çok hoş bir lacivert kadran rengi var, bezelde de Pepsi tonları ile devam ediyor. Kilitli çelik kordon, mineral cam, vidalı kurma kolları ve süper gece görünüşü değinilebilecek diğer özellikler. 550+ TL mertebesinde, yani ne çok pahalı ne de hesaplı. Bu durumda güle güle kullanalım. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 6 dakika önce, Cem Boneval said: Geçen Cumartesi Sirkeci sokaklarında voltalarken ahbaplığından keyif aldığım Konyalı Saate uğradım ve cüzdanı biraz hafifletip çıktım. Bende dün sirkeci'den babaya saat aldım İnternette 570 civarı, ben 470'e aldım. Taksit olmasa 450'ye de bırakırdı Fazla klasik; 53p2 Stainless Steel Case,Leather Strap,Sapphire Crystal,100m WR 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 klasik iyidir, çok beğendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Canlısı biraz daha iyi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 7 saat önce, Cem Boneval said: Bu konu da biz moruklara kalmış görünüyor. @Tevfik Abi saat koyar da ben geri kalırsam çatlarım... Ama ben o kadar beyefendi olamadım, daha spor ve özgür takılıyorum. Eskiden beri denize girerken saat çıkarmama alışkanlığım var, bir dönem yoğun dalıştan kalma olabilir, ya da hava atmak için, kim bilir? Bu nedenle üzerinde WR200m yazan saatlere değişik bir ilgim var. Geçen Cumartesi Sirkeci sokaklarında voltalarken ahbaplığından keyif aldığım Konyalı Saate uğradım ve cüzdanı biraz hafifletip çıktım. Önce gözüme sonra bileğime takılan bu oldu: Orient FEM65006DV, ama ABD'deki daha yaygın adı ile Mako Pepsi... 42 mm çap ve 13 mm kalınlıkta çelik kasada çok tutulan ve satılan Orient'in kendi ürettiği 21 elmaslı, 6 Hz salınımlı hassas bir otomatik makine var. İşçilik başarılı, malzeme kalite hissi iyi. Çok hoş bir lacivert kadran rengi var, bezelde de Pepsi tonları ile devam ediyor. Kilitli çelik kordon, mineral cam, vidalı kurma kolları ve süper gece görünüşü değinilebilecek diğer özellikler. 550+ TL mertebesinde, yani ne çok pahalı ne de hesaplı. Bu durumda güle güle kullanalım. Doktorum güle güle kullanında Konyalı Orient satıyormu bilmiyordum...aslında rotapda louıs erardlarda indirim var...birde uhf Kraft diye bir marka varda sadece ankarada sergileniyormuş ondan canlısını göremedim...güle güle kullanın... 6 saat önce, Yakup Çağatay said: Canlısı biraz daha iyi dress watch superb..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 (düzenlendi) 15/03/2016 - 23:34 tarihinde, Tevfik yazdı: Konyalı Orient satıyormu bilmiyordum Bu internetten faaliyet gösteren AVM gezginleri avcısı Konyalı değil. Sirkeci Hamidiye Caddesindeki dükkan. Aslında eski resmi Seiko ithalatçısıdır. Orient de 2001'de Seiko Epson grubu tarafından satın alınmıştı. Çok bilinmeyen ancak geçen yüzyılın başına kadar uzanan geçmişi olan ve otomatik/kurmalı makinelerde Japonya'nın en önemli üreticisidir. Bu arada saat işinde olduğunu bilmiyordum (bkn. fotoğrafın yukarısı) Şubat 23, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Orient çelik bölümleri biraz daha kaliteli yapsa çok güzel olacak. Ya kolay çizilir oluyor, ya fotoğraflarda ki kadar iyi görünür olmuyor vs. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap