Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 7 saat önce, H. Cenk yazdı: Gözüm şunda Bunalara da bak bence http://www.hepsiburada.com/lorus-rt331ex9-erkek-kol-saati-pm-satrkrt331ex9 http://www.hepsiburada.com/lorus-rt329ex9-erkek-kol-saati-p-SATRKRT329EX9 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 O eğer uygun fiyata bulabilirsem bu saati alacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 44 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: O eğer uygun fiyata bulabilirsem bu saati alacağım. En uygunu bu http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-srn062p-erkek-kol-saati-P98421751?cid=604001&gclid=CJexlPb9y88CFVcYGwodxsQA6A&gclsrc=aw.ds Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 İşyerimdeki arkadaşlar doğum günümde almışlar sağolsunlar..Citizen'in EcoDrive olayi varmis bunda da. Her turlu isik kaynagi ile sarj oluyor ve pil degistirme gibi bir olayi yok. Karanlikta 180 gun power reserve'i var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Power reserve? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Gülen adam çağrışımı komik geldi. Değişim kartı var mı? Pardon güle güle kullan. Kıymet bilen arkadaşların varmış. Ne güzel! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 alttaki eco-drive göstergesi nasıl çalışıyor ve niye üzerinde 24 yazıyor eğer 180 gülük süresi varsa? sürekli doldur boşalt akünün suyu bitmesin, yeni note 7 gibi patlamasın ve benzeri boş şakaları yapasım geldi de buluşmalarda kürek yeme ihtimali olmadan helecanı olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 20.10.2016 - 12:59 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: Power reserve? Güç depolama şeysi işte anla yahu.. 20.10.2016 - 13:30 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Gülen adam çağrışımı komik geldi. Değişim kartı var mı? Pardon güle güle kullan. Kıymet bilen arkadaşların varmış. Ne güzel! Hahahha hiç dikkatimi çekmemişti hakikaten öyle görünüyor.. Değişim kartı var abi. Aynı saatin siyah ve lacivert kadranlı olanları da var ama o renk saatlerim olduğundan değiştirmek gibi birşey düşünmedim. Teşekkürler 18 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: alttaki eco-drive göstergesi nasıl çalışıyor ve niye üzerinde 24 yazıyor eğer 180 gülük süresi varsa? sürekli doldur boşalt akünün suyu bitmesin, yeni note 7 gibi patlamasın ve benzeri boş şakaları yapasım geldi de buluşmalarda kürek yeme ihtimali olmadan helecanı olmuyor Şimdi sen sorunca araştırdım. O eco-drive göstergesi değilmiş.. 24 saat göstergesiymiş(günün hangi saat diliminde olduğunu göstermek için) , eco-drive özelliğini onun içine yazmışlar. Ben de her gece gösterge 24'e dayanıyor, sabaha başa geliyor, geceden sabaha hemen boşalıyor mu bunun aküsü diyordum. iyi oldu bak bana da araştırma lüzumu hissettirdin, hadi kürekten yırttın yine.. bu saatte power reserve göstergesi yokmuş ama 180 gün tutuyormuş resmi sitede öyle yazıyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Merhabalar..Durun durun hemen "yine mi saat aldi bu tipini öptüğüm" demeyin.. Saat filan almadim.. Ama bu sefer ahh keske benim olsa diyecegim saatler icin buradayim..Oncelikle Swatch Sistem51 serisi ile baslayalim..Ulkemizde bence luzumsuz derecede itibar goren ve genel olarak pek begenmedigim, zamaninda adettendir benim de bir adet sahibi oldugum bu markanin ilgimi ceken ilk modelidir kendisi. 90 saat guc rezervli otomatik saat serisi. Acikcasi ben metal kasa ve kordonlu olani sevdim..Bundan sonra biraz çıtayı yukseltelim..Movado, 1881 yilinda Isviçre'de kirulmus bir saat markasi. Saatlerinin alameti farikasi kadraninda rakam bulundurmamasi.. Markanin Museum serisi saatleri, fiyat olarak yuksek olsa da begendigim ve en azinda alma hayali kurabildigim duzeylerde.. Ulkemizde Konyali Saat magazalarinda bulunabiliyor.Gelelim gönlümün efendisi saatlerden ilkine... Maalesef 2000 ila 4500 euro arasinda degisen fiyatlariyla butcemin uzerinde kalan bir marka.Alman saat isciliginin muhru olan Glashütte ismini tasiyabilen Nomos Glashütte... Sadeligin şıklık ile bulustugu noktada bizleri minimalizmin doruklarina surukleyen bir marka.. Baktikca bakasim geliyor saatlerine.. Ulkemizde Tevfik Aydin magazalarinda bulunabiliyor.Simdi de gonlumun efendisi saatlerin ikincisinde sira.. Benim nazarimda, hayatim boyunca gordugum ennnnnn şık saatleri tasarlayan Junghans markasi.. Bu da bir Alman markasi. Yine ayni minimalist ekolden geliyor. Maalesef ulkemizde resmi kanaldan satisi yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Tarz olarak sana uyar(mı) bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Vallahi ben hiç bir zaman hoşlanamadım Hublot'lardan. Bana devri daime saat monte etmişler gibi geliyor. Üzgünüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Tarz olarak sana uyar(mı) bu Uymaz diyemem.. Ama satın alma konusu gelirse de almam.. Evet dress watch diye adlandırdığımız saatleri daha bi seviyorum ama bu benim tarzımın bir tık üstü. Şimdi, Bekir B. yazdı: Bu da fena değil sanki Replika sanırım... Umarım... Bir saate araba parası vereceğini pek sanmıyorum abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Vallahi ben hiç bir zaman hoşlanamadım Hublot'lardan. Bana devri daime saat monte etmişler gibi geliyor. Üzgünüm. Yok Cem Hocam üzülecek bir durum yok zevk ve renkler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Eğer gerçek bir Hublot alabilecek param olsaydı onun yerine kesinlikle bir Audemars Piguet Royal Oak veya Patek Philippe Nautilus (her ikisinin de chrono filan olmayan düz kadranlı modelinden) alırdım.. Eğer bir saate 20K TL verecek param olsaydı o zaman da Rolex Milgauss Z-Blue alırdım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap