Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Yakında güzel paylaşımlarla burada olacağım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Hep Servet abiye diyordum artık sana da diyebilirim avukat beğğ: çoluğun çocuğun geleceğini saate neyim mi harcıyonuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Hep Servet abiye diyordum artık sana da diyebilirim avukat beğğ: çoluğun çocuğun geleceğini saate neyim mi harcıyonuz [emoji14] Ya battık bi batağa kurtulamıyoruz.. kurtulmak istiyorum.. Burdan gençlere tavsiyem ailelerinin sözünü dinlesinler, böyle kötü alışkanlıklara bulaşmasınlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 52 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Hep Servet abiye diyordum artık sana da diyebilirim avukat beğğ: çoluğun çocuğun geleceğini saate neyim mi harcıyonuz Layn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Ya battık bi batağa kurtulamıyoruz.. kurtulmak istiyorum.. Burdan gençlere tavsiyem ailelerinin sözünü dinlesinler, böyle kötü alışkanlıklara bulaşmasınlar Mertcan bunu kesin evlilik ve çocuk olarak yorumlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Mertcan bunu kesin evlilik ve çocuk olarak yorumlar [emoji3] Su çok güzel gelsenize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Hep Servet abiye diyordum artık sana da diyebilirim avukat beğğ: çoluğun çocuğun geleceğini saate neyim mi harcıyonuz O değil hepside aynı şeyi gösteriyor. O kadar para ver yine aynı yine aynı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 3 saat önce, Alperen G. yazdı: Ya battık bi batağa kurtulamıyoruz.. kurtulmak istiyorum.. Burdan gençlere tavsiyem ailelerinin sözünü dinlesinler, böyle kötü alışkanlıklara bulaşmasınlar Yeni nesiller düşünsün artık. Ben kendimi motör ve çeşitli motörlü araçlara kaptırdım bile malesef. Neyseki böbreemi satın alacak kimse yoktu da ömür boyu çilesini çekmiyoruk bağımlılığımızın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 O değil hepside aynı şeyi gösteriyor. O kadar para ver yine aynı yine aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Yakında güzel paylaşımlarla burada olacağım... Görüyorum vee artırıyorumm.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Abouw Polo'yu GTI'la 1'i M3'le değiştirmiş Bekir abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Abouw Polo'yu GTI'la 1'i M3'le değiştirmiş Bekir abi :) yok konu saat Mertcan :):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Maybach'ların arka koltuka 260'lı kadranın yanında saat de var, yoksa o mu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Maybach'ların arka koltuka 260'lı kadranın yanında saat de var, yoksa o mu Yok bodrumdaki su saati...Ozan bi ara otomatik saat peşindeydi ne oldu o iş? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Ozan bi ara otomatik saat peşindeydi ne oldu o iş? yalan oldu. antika pazarında güzel replikalar görüyorum ama korkup onlarıda almıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap