Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 (düzenlendi) 31 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu konuda alçakgönüllü olamayacağım OLmaz zten.... Bu şartlarda ben olsam sana hediye olarak aşağıdakini verirdim. Bakalım ne değer biçilecek??? Ocak 19, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 18 dakika önce, Cem Boneval yazdı: OLmaz zten.... Bu şartlarda ben olsam sana hediye olarak aşağıdakini verirdim. Bakalım ne değer biçilecek??? 100 tl verirdim ama rengini beğenmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 OLmaz zten.... Bu şartlarda ben olsam sana hediye olarak aşağıdakini verirdim. Bakalım ne değer biçilecek??? Ahahahaha... Sağol abicim...Ama malum kamu kurumu.. Sayıştay filan sıkıntıya gireriz.. Güzel birşey bekliyorum ama bu kadar değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Alperen G. yazdı: Ama malum kamu kurumu. kamu kurumuna bak sen ya... saat hediye etmeler falan. milyonluk tarhiyatları engelliyoruz, uzlaşmaya cepheye gider gibi gidiyoruz piiiii bize bir simit bile yok şu hamilton'ı bir yolla da, iki tur binek avukat beğ Ocak 19, 2017 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 kamu kurumuna bak sen ya... saat hediye etmeler falan. milyonluk tarhiyatları engelliyoruz, uzlaşmaya cepheye gider gibi gidiyoruz piiiii bize bir simit bile yok şu hamilton'ı bir yolla da, iki tur binek avukat beğ [emoji4] Sen cepheye gidiyosun da biz pikniğe mi gidiyoruz la bebe? hahahaha... Karşim bankacılık sektörü cimri, emek sömürücüsü.. Allah devletimize zeval vermesin Saati veririm ama şu direğin oraya kadar git gel.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Sen cepheye gidiyosun da biz pikniğe mi gidiyoruz la bebe? hahahaha... Karşim bankacılık sektörü cimri, emek sömürücüsü.. Allah devletimize zeval vermesin Saati veririm ama şu direğin oraya kadar git gel.. Dimi ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Dimi ya... Zaaaaaa....Cupcake var cupcake var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Aldığım istihbarata göre Longines'miş.. iki tur binek avukat beğ [emoji4] Binek değil siteyşın diyip çirkinleşeyim mi? [emoji4] Daha da çirkinleşiyorım.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 @Alperen G. cumanın rüzgarına kapılmışssın kanun adamı longines (lonciın) deme bana, üzülürüm... Bizim patronda var, adamla konuşurken saate bakmaktan sıfatına bakamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 [mention=1189]Alperen G.[/mention] cumanın rüzgarına kapılmışssın kanun adamı [emoji4] longines (lonciın) deme bana, üzülürüm... Bizim patronda var, adamla konuşurken saate bakmaktan sıfatına bakamıyorum Başkan.. Fotodaki saati verdiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Başkan.. Fotodaki saati verdiler hocam sayıştayın sitesindeyim şuanda haberin olsun seninle online dostluğumuzun sonuna gelmiş durumdayız, bu kıskançlık ve hasetle sıfatına bakıp çay içemem sorry Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 hocam sayıştayın sitesindeyim şuanda haberin olsun seninle online dostluğumuzun sonuna gelmiş durumdayız, bu kıskançlık ve hasetle sıfatına bakıp çay içemem sorry Zuahahaha.. Bimer'e yaz bence Aşkolsun ya, aramıza 8-10bin lira mı girecek şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Fotodaki saati verdiler Onurlandırıcı bir hediye olmuş. Gururla kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Zuahahaha.. Bimer'e yaz bence Aşkolsun ya, aramıza 8-10bin lira mı girecek şimdi? Yardımcı lazım mı? Çantanı taşırım, çayını kahveni getiririm, adam da döverim istersen... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Onurlandırıcı bir hediye olmuş. Gururla kullan. Abi çok teşekkür ederim.. Gerçekten çok onurlandım.. Bir de utandım.. Üst yöneticilerin hepsini toplayıp minik bir törenle verdiler. "Alperen bey tek başına 2015 yılında yaptığımız işlerden daha fazlasını kazandırdı Kurumumuza" filan dedi. Yüze övülmek biraz rahatsız ediyor insanı aslında. Neyse öyle işte .. Bu da varmış kısmetimizde yoksa ben bu şartlarda bu saati ancak belki rüyamda görürdüm Yardımcı lazım mı? Çantanı taşırım, çayını kahveni getiririm, adam da döverim istersen... Aga öyle deme ya.. Valla bak iletiyi sildireceksin bana.. Zaten koymakla doğru mu yaptım hala onun şüphesi içindeyim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap