Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Bende bu saatten almak istiyorum. Tek eksiğim zarrab gibi hayırsever iş adamı. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Bende bu saatten almak istiyorum. Kaliteli replicaları var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 19 dakika önce, Alperen G. yazdı: Zuahahaha.. Bimer'e yaz bence Aşkolsun ya, aramıza 8-10bin lira mı girecek şimdi? abi tebrik ederim, şakası bir yana... genelde şöyle yanlış bir algı var bizim kurumlarımızda, cepten para çıkmadıkça bir maliyetten kaçınıldığı anlaşılmaz. Adam seni ciddi maliyetten kurtarır ama ödememiş olduğun için anlamazsın enteresan şekilde sizinkiler kıymet bilmiş... tamam saat pahalı, ama yarattığın maddi kazanım ve manevi prestijin yanından lafı olmaz bile... gurur duyduk, devamı bekleriz, son olarak bunların hiç biri sana gıcık olmamı ve kıskanmamı engellemiyor ama, keşşşşşkkkkkkeeee benim olsa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 abi tebrik ederim, şakası bir yana... genelde şöyle yanlış bir algı var bizim kurumlarımızda, cepten para çıkmadıkça bir maliyetten kaçınıldığı anlaşılmaz. Adam seni ciddi maliyetten kurtarır ama ödememiş olduğun için anlamazsın [emoji4] enteresan şekilde sizinkiler kıymet bilmiş... tamam saat pahalı, ama yarattığın maddi kazanım ve manevi prestijin yanından lafı olmaz bile... gurur duyduk, devamı bekleriz, son olarak bunların hiç biri sana gıcık olmamı ve kıskanmamı engellemiyor ama, keşşşşşkkkkkkeeee benim olsa Sağol karşim... Adamın dibisin Ana saat düştü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 5 saat önce, Alperen G. yazdı: Aldığım istihbarata göre Longines'miş.. Binek değil siteyşın diyip çirkinleşeyim mi? Daha da çirkinleşiyorım.. tam, tam da istediğim gibi yazıcaktım ki saniye kolu yok diye vazgeçtim tebrikler abi güle güle kullan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 tam, tam da istediğim gibi yazıcaktım ki saniye kolu yok diye vazgeçtim [emoji3] tebrikler abi güle güle kullan Saniye kolu alttaki.. Saat 6 konumunda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Saniye kolu alttaki.. Saat 6 konumunda.. Başa hızlıca sarıyor yani izle izle dur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Başa hızlıca sarıyor yani izle izle dur [emoji3] 60a gelince başa sarıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 8 dakika önce, Alperen G. yazdı: Saniye kolu alttaki.. Saat 6 konumunda.. anladım onuda benim kastım tam kadran olması, bide kayarak gidecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 .. Eee tabiki beklenen sonuç, çalışkan insandan başarı gelmesi normal, Alperen tebrikler saat içinde keyifle kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Eee tabiki beklenen sonuç, çalışkan insandan başarı gelmesi normal, Alperen tebrikler saat içinde keyifle kullan. Sağol abicim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Sağol abicim... "Himmet abeey, hani bana şeerli avrat alacaadıık" modunda: hani bana saat alacaadıık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 "Himmet abeey, hani bana şeerli avrat alacaadıık" modunda: hani bana saat alacaadıık [emoji4] Dohuzbindohuzyüzdohsandohuz... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 12 saat önce, Ozan Kar yazdı: anladım onuda benim kastım tam kadran olması, bide kayarak gidecek Yine Longines Master Collection serisinde senin beklentilerine uygun bu var: Hediye verileceği zaman haber et kulaklarına fısıldayalım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yine Longines Master Collection serisinde senin beklentilerine uygun bu var: Hediye verileceği zaman haber et kulaklarına fısıldayalım. Bu saate bakmıştım yakın bir zamanda.. Çok şık.. 8000 civarı fiyat veriyorlar. İnternette daha uygun fiyatlara da bulunabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap