Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 [mention=1189]Alperen G.[/mention] sen dururken bana niye bu reklam şimdi? [emoji4] Potansiyeli anlamış demek ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Potansiyeli anlamış demek ki Tabi kolunu ısırıp saat yapan adama satmaları biraz zor olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Tabi [emoji4] kolunu ısırıp saat yapan adama satmaları biraz zor olacak [emoji14] Zoru hemen yaparız imkansız zaman alır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 23.02.2017 - 13:12 tarihinde, Alperen G. yazdı: Ben de aynı fikirdeyim. O yüzden saat işini bitirdim bro.. 4 ay sürmüş gayet iyi bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 4 ay sürmüş [emoji3] gayet iyi bence [emoji3] Dost dost diye nicesine sarıldım,Benim sadık yarim kara kürekmiş...Ne arşivci çıktın la sen? Tamam o zaman alırsam bi tane daha alırım en fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 9 dakika önce, Alperen G. yazdı: Dost dost diye nicesine sarıldım, Benim sadık yarim kara kürekmiş... Ne arşivci çıktın la sen? Tamam o zaman alırsam bi tane daha alırım en fazla unutmam 2 saat sonra alıntılarım bu mesajı haberin olsun abi o değil de geçenlerde antika pazarında bi longines gördüm replika ikinci el, seninkine benzer bir şey. Seni arıcaktım ama tuşları filan bi garipti basılmıyo gibi, kronometresi filan çalışmıyodu sanırım pek içime sinmeyince vazgeçtim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 unutmam [emoji3] 2 saat sonra alıntılarım bu mesajı haberin olsun abi [emoji3] o değil de geçenlerde antika pazarında bi longines gördüm replika ikinci el, seninkine benzer bir şey. Seni arıcaktım ama tuşları filan bi garipti basılmıyo gibi, kronometresi filan çalışmıyodu sanırım pek içime sinmeyince vazgeçtim [emoji4] Özelden de yzdım bro, boşver bulaşma hiç... sana dediğim yere bak.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Gösterişli arabalara pek merakım olmasa da Ferrari ile platonik bir ilişkim de yok sayılamaz. Sonunda benim de bir Ferrari'm oldu. Şık ve güzel, ederinden pahalı duruyor. Meraklısı varsa buraya bir göz atsın. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 7 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Gösterişli arabalara pek merakım olmasa da Ferrari ile platonik bir ilişkim de yok sayılamaz. Sonunda benim de bir Ferrari'm oldu. Şık ve güzel, ederinden pahalı duruyor. Meraklısı varsa buraya bir göz atsın. Eğer o indirim gerçekse baya hesaplı olmuş. Güle güle eskitin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 13 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Eğer o indirim gerçekse baya hesaplı olmuş. Güle güle eskitin. Sağol. Gerçek... Kutulu, faturalı, garanti belgeli. Seri sonu modeli ama hiç önemli değil bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Sağol. Gerçek... Kutulu, faturalı, garanti belgeli. Seri sonu modeli ama hiç önemli değil bence. Keyifle iyi günlerde kullanın Cem Hocam , 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Sağol. Gerçek... Kutulu, faturalı, garanti belgeli. Seri sonu modeli ama hiç önemli değil bence. Güle kullan abi.. Mutlu zamanlarınıza eşlik etsin inşallah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Saklayın saatleri :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2017 Saklayın saatleri [emoji4][emoji4]Hayırdır abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2017 Hayır hayır Alperenim, bir takılayım demiştim o vakit. . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap