Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Benim için markanın değeri yaptığı iş kadardır. Beni ilgilendirmez ki ustanın iyi olup olmaması veya malzemenin kaliteli olup olmaması.Madem usta kötü ise çalıştırmasın firma bünyesinde.Eğer yapılan iş kötü ise bunu firmanın üzerine yıkarım hem de çok hoş ve haklı olur. Sonax benim için kötü bir firmadır bir daha arabamı yıkatmam bile ve çevremdekilere tavsiye etmem samet bey Hepsini bilmiyorum ama ,Ankamall altındaki Sonax bayii Hammam da benim için öyledir. bırakın arabayı paspaslarımı bile yıkatmam.. yalapşap yıka ondan sonra gelsin 20 lira 30 lira.. ne güzel memleket ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 ben de bundan bahsediyorum şimdi sonax bünyesinde diye diğer yıkama yerlerinden daha fazla para alıp daha kötü iş yapıyorlar ise bunu markanın üstüne yıkma hakkımız vardır diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Benim için markanın değeri yaptığı iş kadardır. Beni ilgilendirmez ki ustanın iyi olup olmaması veya malzemenin kaliteli olup olmaması.Madem usta kötü ise çalıştırmasın firma bünyesinde.Eğer yapılan iş kötü ise bunu firmanın üzerine yıkarım hem de çok hoş ve haklı olur. Sonax benim için kötü bir firmadır bir daha arabamı yıkatmam bile ve çevremdekilere tavsiye etmem samet bey sizin yaptırdığınız sonax bayisi demekki işini gereği gibi yapmıyo tabiki çevrenizi yönlendirmeyin bidaha gitmeyin ? ben aksi bişeyi söylemedim zaten . bunu mail atarak şikayet edebilirsiniz , İstanbulda olsanız sizi bi sonax yönlendirirdim aradaki farkı görürdünüz zaten benim demek istediğim bir tane bayinin yapamadığı işi geneline (markaya ) yıkmak gerçekten emek veren bayilerin hakkını gasp etmektir.. Ama bu olay sadece sonaxta değil meguiars'tada aynı şekilde İstanbulda 10 tane bayi varsa 2 tanesinde uygulama veya yıkama yapılır doğru düzgün yapıcak malesef bişey yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap