Orkun G Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2012 Omsatuning den aldığım cam çıtalarının montajını yaptım.Bence güzel oldu, ürün kaliteli tavsiye ederim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaşım için çok teşekkür ederiz.. Yapıştırma malzemesi vs birlikte mi geliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaşım için çok teşekkür ederiz.. Yapıştırma malzemesi vs birlikte mi geliyor ? 3M çift taraflı bant var üzerinde var ,birde içinden yüzey temizleme mendili çıktı.Montajı kolay oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Maliyeti ve çıtalı halinin yakından birkaç fotoğrafı daha olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Bugün ben de aynı montajı gerçekleştirdim. Mertol Bey'in tavsiyesi üzerine Omsatuning'den aldım. Beraber gelen primer, yapıştırıcının hızla yüzeye tutulmasını ve temizliği sağlıyor. Bir de saç kurutma makinesi ya da sanayi tipi kurutucularla ısıtılırsa çift taraflı bantların yüzeye daha iyi yapıştığını biliyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Maliyeti 75,25 Omsa Tuning krom parçalarda ücretsiz kargo kampanyası yapmış, ve kapıda ödeme yapabiliyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 5 May 2012 - 22:45 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Maliyeti ve çıtalı halinin yakından birkaç fotoğrafı daha olsa Maliyeti= 75 TL. kargo ücretsiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Güle güle kullanın güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Güle güle kullanın güzel olmuş. Sağolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Her ikisi de güzel olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Teşekkürler, park lambalarını da led ile değiştirdim bundan sonra sıra sis farı çerçevelerinin kromla değiştirilmesinde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Teşekkürler, park lambalarını da led ile değiştirdim bundan sonra sıra sis farı çerçevelerinin kromla değiştirilmesinde Bende sis farlarına krom çerçeve takmayı düşünüyorum.Siz bulabildinizmi F3 için,fiyat bilgisi? Ben yurt içinde bulamadım yalnız forumdan bir arkadaş fiestanınki uyuyor dedi, bende onu araştıracaktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Bence ona focus2.5 lardaki titanyumlarda olduğu şekli ile yuvarlak çember takın. Kesinlikle daha şık duruyor. Test edip onaylamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Bende sis farlarına krom çerçeve takmayı düşünüyorum.Siz bulabildinizmi F3 için,fiyat bilgisi? Ben yurt içinde bulamadım yalnız forumdan bir arkadaş fiestanınki uyuyor dedi, bende onu araştıracaktım. Aman kardeş fiesta uyuyor diye bana ford servisindeki bir usta sözlü olarak söyledi...kesin olarak bir montajının yapıldığını bilmiyorum..sizi yanlış yönlendirmek istemem.yine de denemekte fayda var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 çok beğendim hayırlı olsun., arabayı alırken, anlaşmamız gereği, hediye olarak style aracıma bu krom çıtalardan da takılacaktı, nedense, bir gün sonra caydılar, olmuyor vs vs dediler. üzülmüştüm.. sonra sağolsun forumdaki arkadaşlar beyaza gerek yok, bu hali de güzel demişlerdi, sineye çekmiştim.. şimdi görüyorum ve beğeniyorum, olmuş, yakışmış.. benim sorum şu, size ve diğer tecrübeli arkadaşlara.. ürün kaliteli,uyumlu belli.. fakat orjinal çıtalar da mı bu şekilde yapıştırma oluyor.. uygulamadan sonra nelere dikkat etmeliyiz, yani su basıncına, hava şartlarına vs dayanıklı mıdır, kısaca ortalama ömrü ne kadardır? son olarak, bu uygulamayı, eski focusumun kaportacısı arkadaş uygulayabilir mi, anlarlar mı bu işten, kime yaptırayım, benim yapmam zor:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap