ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 (düzenlendi) Forumda karşıyakadan bir arkadaş beyaz aracına yapmıştı; çok şık ve sağlam olmuştu. Akmlımda başka bir şey var önden arkaya kadar tüm çıtaları dikiz aynalar ile birlikte fakat piano black direkler hariç 3m karbon kaplama nasıl olur.Sizce ??? Eylül 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Piano black daha iyi olur bence de beyaz araca. Krom gitmiyor (bence) olacaksa da mat krom olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 (düzenlendi) Piano black daha iyi olur bence de beyaz araca. Krom gitmiyor (bence) olacaksa da mat krom olabilir. Beyaza gitmiyor değilmi krom senle aynı fikirdeyiz bu konuda Mat olan carbon kaplamadan bahsediyorum ben bu arada o senin 250 lira dediğin tam köşe bir parça vardı ya onu söküp takması kolaymı bir bilgin varmı? Eylül 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Mat dediğim krom içindi. Apaci gibi Carbon yapma derim sadece piano black denenebilir.. Yoksa da hiç ellenmemeli. (bence) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 (düzenlendi) Sadece piano black kaplama diyorsun yani karbon işlemeli değil düz parlak siyah direktekinin devamı gibi. Kullanışlı olurmu peki sence çizilme bakımından.Yalnız bi işe başlayınca içime sinene kadar duramıyom ha illada bişey yapıcam yani Akşam üstü bizim orada yeni açılan 3m bayisi var oraya gidip bi konuşucam. Eylül 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Güneş'te bakarsan hep çizdik göreceksin ona takılmaya gerek yok bence sonuçta parlak malzeme tabi çiziği belli eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Benim araçta her yer düzgün yapıştı fakat bu uygulamayı yapan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var.Arka kelebek camlarını yapıştırdıktan 1 gün sonra baktım ki açılmaya meyillenmiş bende söktüm ki çıkmak üzereymiş üstündeki kendi bandını söküp evde kullandığım oldukça kuvvetli bir çift taraflı bandımı kullanarak tekrar yapıştırdım şu an sorun yok fakat aklıma takılan şey yıkama sonrasında arka kelebek çıtası arasına su sızıp bu bandına zarar verip tekrar açılmasına sebep olurmu. Uzun vadade kullanan arkadaşlar yıkama yüzünden çıktığı oldumu hiç ? Siyah silikonla yapıştırın bidaha çıkması imkansız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Beyaz HB F3; Önceki hali Cam çıtaları ile; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Orijinal parça olmayan şeylere hep şüpheyle yaklaşıyorum. Bu cam çıtasına ben de heves etmiştim bi ara, sonra üstünden zaman geçince soğudum iyice, iyi ki yaptırmamışım diyorum. Pimpirikli adamıım ben, düzgün olmasa, bi süre sonra azıcık kalksa filan kendime dert ederim onu ben.. o yüzden böyle iyi.. hem beyaz araca siyah cam fitilleri güzel görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Bu gün kaplama işi için bir kaç yerle görüştüm ve o bölgelerin kaplanamayacağını çünki zamanla atabileceğini söylediler.Plastik aksamlarda tutunmada en kalitelisi dahi pek başarılı olamıyormuş. Neyse kalsın artık böyle diye düşünürken dikkatimi plastik üzerinde bir kaç çizik çekti yaklaşıp yakından baktığımda sağdaki plastik çıtaların temizlediğim yönlerde komple çizilmiş olduğunu ve hatta sağ kapı çıtasının temizlerken uyguladığım baskı yüzünden yamuk yamuk olduğunu farkettim. İşin özeti bu işe başladınızmı geri dönemiyorsunuz şu an siparişi verdim yarın tekrar ama daha düzgün ve silikonlu olarak monte edicem Bu şekilde kalmasındansa kromlu hali çok daha iyi duruyor. Düşünen arkadaşlara tavsiyem kararsızsanız kesin emin olana kadar denemeyin ve taktırmaya karar verirseniz basın silikonu geçin çünki öyle yada böyle zaten geri dönüşü sağlıklı olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Cam çıtası olmayan arkadaşlar; Zaman içinde camların altındaki plastik çıtalarda matlaşma çizilme deformasyon göreceksiniz (Bu focus için değil tüm araçlar için geçerli) ve görüntü hoşunuza gitmeyecek. Bu cam çıtası işini ciddi olarak düşünmenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 5 September 2012 - 09:04 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Zaman içinde Çok zamana gerek yok benim gibi biraz gibi biraz uğraşın anında yamulup çiziliyor.Aynen böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 4 September 2012 - 08:28 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Beyaz HB F3; Önceki hali Cam çıtaları ile; abi o uçan böcek neyin nesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Helikopter Böceği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Helikopter Böceği çok fena yakalamışşsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap