Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 İyice tırsmaya başladım şimdi ara falan yakup abi babamın kartından yapmıştım şimdi evde değil oda o yüzden yarın arattıracaktım ona bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yani olmaz herhalde değil mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 İyice tırsmaya başladım şimdi ara falan yakup abi babamın kartından yapmıştım şimdi evde değil oda o yüzden yarın arattıracaktım ona bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yani olmaz herhalde değil mi Rahat ol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Çokta beğenmiştim aslında hemen almak istiyordum araç gece grisi olduğundan gösterirdi kendini hatta o kadar istiyorum ki bu kadar şeye rağmen şeytanın bir daha dene olacak bu sefer dediğini duyar gibi kulaklarımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Benden alıyım şundan arayıp duruyodum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Aman kredi kartı ödemesine dikkat! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Benden alıyım şundan arayıp duruyodum Aybars Antalyada sıkıntı yok burda yetkili bayisi var direk gidip taktırıyosun üstelik 70tl montaj dahil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 En temizi kapıda ödemeli almak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Aybars Antalyada sıkıntı yok burda yetkili bayisi var direk gidip taktırıyosun üstelik 70tl montaj dahil Çok güzel bi haber verdin bana sabah sabah bende internetten kredi kartı olayını pek sevmiyorum sinir stres Nerde yeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Çok güzel bi haber verdin bana sabah sabah bende internetten kredi kartı olayını pek sevmiyorum sinir stres Nerde yeri Eski sanayide özdoyumu 2 sokak geçince tekelioğlu tuning 666 sokakta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Eski sanayide özdoyumu 2 sokak geçince tekelioğlu tuning 666 sokakta Bugün gittim taktırdım sayende çok sağol yarın fotoğrafları eklerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Heyecanla bekliyoruz bende hallettim bu haftaiçinde elimde olur herhalde bakalım artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bugün gittim taktırdım sayende çok sağol yarın fotoğrafları eklerim Bişey değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Omsa Dan Gelen Çıta Tam Oturmuyor Diyor Bizim Servisteki Arkadaşlar,Özellikle Kelebek Camının Orada Sorun Oluyormuş Fitilden Taşıyor Mu Ne Dediler.Kullanan Arkadaşlar Böyle Bir Sorunla Karşılaştılar Mı Acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 (düzenlendi) Haziran 9, 2012 Abdullahcan Mara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Üstünden bakılınca taşıyormuş gibi duruyor ancak herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap