Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 konu soğumadan bir soru daha sorayım, sabahın 7 buçuğunda:)).. krom çıtalar , en arkadaki , kelebek camlarına da takılıyor mu, hani şu , eğimli, ucu yukarı doğru kıvrılan son kısım için söylüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 bu arada aracım hatchback, onların ki daha çok yukarı doğru viraj alıyor:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 konu soğumadan bir soru daha sorayım, sabahın 7 buçuğunda:)).. krom çıtalar , en arkadaki , kelebek camlarına da takılıyor mu, hani şu , eğimli, ucu yukarı doğru kıvrılan son kısım için söylüyorum.. takılıyor.Zaten onun içinde bir bütünlük sağlıyor ve güzel duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 çok iyi o zaman.. bu satırları yazarken, ben de siteden sipariş vermeye hazırlanıyordum, 75 tl uçacak ama inşallah değer:) .. birde şunu merak ediyorum, şimdi bu krom çıtaların üzerine takılacağı plastik kısım, kalınca, üzerine bir de krom çıtayı yapıştırırsak kalınlık epey artmıyor mu, gerçi sizin eklediğiniz fotolarda hoş duruyor, peki orjinal krom çıtalı focuslarda da mı bu plastik izolasyonun üzerine monte ediliyor.?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Bugün bende sipariş vercem çok güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Ali ÇAVUŞ Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Güzel bir çalışma olmuş, güzel günlerde kullanın bu çıtalar titanium x pakette orjinalde var. Birde bazı arkadaşlar araçlarında ledli stop vs. tarzında değişiklikler yapmak istediklerini söylemişler, duyduğum ve bildiğim elektrik aksamında yapılan değişiklerde garanti kapsamı dışında kalıyormuş, o yüzden bende garantinin bitmesini bekkliyorum değişiklikler yapmak için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bende geçenlerde yaptım fena durmadı..araba yalnız biraz kirli kusura bakmayın . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çok yakışmış, eline emeğine sağlık. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çok yakışmış, eline emeğine sağlık. Güle güle kullan. çok saolun teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Dün bende taktırdım omsa tunıng antalyada bayisi varmış.Tekelioğlu tunıng montaj dahil 70tl ye yaptırdım.Ayrıca paslanmaz kromdan focus yazılı kapı içliğide taktırdım oda 50tl çok şık oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bende geçenlerde yaptım fena durmadı..araba yalnız biraz kirli kusura bakmayın .. Hani sticker ? Nerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Hani sticker ? Nerde Sticker takılı arka camda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Sticker takılı arka camda Ben size alıntılamadım efendim siz paylaşmıştınız aklımda, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çıta orjinali kadar iyi duruyor. Fakat eşik orjinalinde daha hoş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çıta orjinali kadar iyi duruyor. Fakat eşik orjinalinde daha hoş. Eşiğin orjinal fiyatına 600tl dedi servis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap