oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Hani sticker ? Nerde son 1 haftadır aralıksız yağmur yağdı ondan dolayı bi türlü yapıştıramadım güneşi görür görmez yapiştırıp resimleri paylaşıcam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Eşiğin orjinal fiyatına 600tl dedi servis Malzemesi 20-30TL den fazla etmez. Böyle enayi ararken para kazanamıyorlar, bizim de işimiz istediğimiz kalitede olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Malzemesi 20-30TL den fazla etmez. Böyle enayi ararken para kazanamıyorlar, bizim de işimiz istediğimiz kalitede olmuyor. Aynen haklısın bu fiyatlar bukadarda abartılmazki.Ama resimdekinden daha güzel görünüyor canlı hali tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Eşiğin orjinal fiyatına 600tl dedi servis çok afedersiniz ama oha diyorum.. iki tane dandik metale 600... mazallah gösterge filan almaya kalksak kredi çekmemiz lazım heralde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 çok afedersiniz ama oha diyorum.. iki tane dandik metale 600... mazallah gösterge filan almaya kalksak kredi çekmemiz lazım heralde... Bencede oha orjinal çıtalara 1600tl diyen adamlardan herşey beklenir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bencede oha orjinal çıtalara 1600tl diyen adamlardan herşey beklenir şimdi düşüp bayılıciiiim... dostum ne diyosun yaa? 1600 mü dediler? orası neresiyse ya hesap bilmiyorlar ya dayak yememişler... :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 şimdi düşüp bayılıciiiim... dostum ne diyosun yaa? 1600 mü dediler? orası neresiyse ya hesap bilmiyorlar ya dayak yememişler... :D Antalya :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Antalya tayin için Antalya yı düşünüyordum vazgeçtim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 (düzenlendi) Ayrıca omsa tuning in satış temsilcisiyle karşılaştım bunları taktırırken sis farı içinde krom üretmeye başlıcaklarmış yakında oda gelecek yani Mayıs 10, 2012 Şemsi B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Ayrıca omsa tuning in satış temsilcisiyle karşılaştım bunları taktırırken sis farı içinde krom üretmeye başlıcaklarmış yakında oda gelecek yani güzeeeeel.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Çok Güzel Durmuş,İnşallah Aracı Alır Almaz Bende Takacam Çıtaları,Umarım O Zamana kadar sis farı çerçevesi de çıkmış olur piyasaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Çok Güzel Durmuş,İnşallah Aracı Alır Almaz Bende Takacam Çıtaları,Umarım O Zamana kadar sis farı çerçevesi de çıkmış olur piyasaya. Teşekkür ederim.sis farı çerçevesini bende sabırsızlıkla bekliyorum.Birde güzel bir kol dayama bulabilirsem işlem tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Teşekkür ederim.sis farı çerçevesini bende sabırsızlıkla bekliyorum.Birde güzel bir kol dayama bulabilirsem işlem tamamdır Evet ama kol dayama beni düşündürüyor çok yapmacık olur diye korkuyorum(henüz görmedim daha ama) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Evet ama kol dayama beni düşündürüyor çok yapmacık olur diye korkuyorum(henüz görmedim daha ama) Güzel bişey üreten olur sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Güzel bişey üreten olur sanırım İnşallah Beklemedeyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap