Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Ben çekmedim yahu; konunun başında var bu resimler; izmirden başka bir üyemizin aracı ve fotoları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F.Alkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Sayın; Ustalar Şu şekilde korum bulma şansımız yokmudur. Yıkama tabancalarının cam kenar lastiklerine zarar vermesinden bıktım. http://www.ebay.com/...6178038&vxp=mtr ve http://www.ebay.com/...1e16b88&vxp=mtr 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 cam çıtaları ve kapı kolları örnek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Uzun zamandır konuya bir şey yazılmamış. Cam çıtası takıp memnun olan veya olmayan arkadaşların deneyimlerini ve tavsiyelerini alabilir miyim mümkünse. Şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 S-dizayndan siparis ettim komple cam citasi 16 parca uygulamayi kemdim yaptim hic bir sikinti yok simdilik maşallah cok kaliteli ve kivrimlari birebir uyumlu oturma sorunu yasamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 servis orjinale çok yakın olduğunu söylediği çıtalara 200 lira istiyor herhangi bi durum olursa mal bizim diyolar ne diyosunuz arkadaşlar ... 100 lira verip bazı mağdur arkadaşlarda olduğu gibi sorunla başbaşa kalmakmı yoksa 200 lira verip servisle muhatap olmakmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Akalan Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 cam çıtası uygulamayı düşünüyorum omsa mı s design mı tavsiye edersini kullanan arkadaşlarda bozulma, düşme ve kararma problemleri var mı bilgi verir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 cam çıtası uygulamayı düşünüyorum omsa mı s design mı tavsiye edersini kullanan arkadaşlarda bozulma, düşme ve kararma problemleri var mı bilgi verir misiniz? ben s-dizayndan aldim komple alt üst cam çıtası aracıma uyguladım tam uyumlu ve sıkıntısız tavsiye ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Benim siparişler de yolda hayırlısı bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bende yeni makyajlı focusuma krom cam çıtası taktırdım biraz zor oldu ama güzel durdu sanırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Bende yeni makyajlı focusuma krom cam çıtası taktırdım biraz zor oldu ama güzel durdu sanırım. Arkadaşlar arabama taktırdığım krom çitalardan hiç memnun kalmadım markasını bilmiyorum hediye geldi ama yanlarında hep boşlık kaldı asimetrik olmadı yaptırdığıma pişman oldum yaptıracak arkadaşlara duyurulur çok iyi düşünün arabaya yapıştırmadan önca iyi bakın uyumlumu değilmi diye. Arkadaşlar arabama taktırdığım krom çitalardan hiç memnun kalmadım markasını bilmiyorum hediye geldi ama yanlarında hep boşlık kaldı asimetrik olmadı yaptırdığıma pişman oldum yaptıracak arkadaşlara duyurulur çok iyi düşünün arabaya yapıştırmadan önca iyi bakın uyumlumu değilmi diye. Bu günde bütün çitaları söktürdüm lastiklerde silikon lekesi kaldı düzeleceğinide zannet miyorum yazın olmadı kaliteli birtane daha alıp yapıştıracağım şimdiki aklım olsa kesinlikle taktırmazdım beyaz arabaya hem pek yakışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Elinde satilik yada atil cam citasi olan varmi. Sedan focus 3.5 sol arka kapi icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Resul özdemir yazdı: Elinde satilik yada atil cam citasi olan varmi. Sedan focus 3.5 sol arka kapi icin Lütfen bir mesajı 1 kere yazınız Veya alınık bölümüne ilan açabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Ilan mantikli zamanla ogrenecez[emoji23]kusura bakmayin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Focus 3 için cam çıtası arıyorum ama güvenemiyorum daha önce alan varsa yardımcı olabilirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap