Belen Yalçın Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2012 Zamanım olmadığı için hafta sonuna bırakmıştım kamera işini.Bugün bayağı zamanımı aldı fakat başarıyla bitirdim.Söz verdiğim gibi resimli anlatımla montaj aşaması karşınızda. Kullanacağım,Monde'dan çıkma geri vites kamerası. Kameranın kapak arasından su girme ihtimaline karşı silikonlanıp tekrar kapatılması gerekiyordu. Plaka aydınlatması için yaptığım parçayı çıkartıp,ortasını boşaltarak kamerayı bunun üzerine monte etim. Monde'dan çıkma kamera olduğu için bu parçayı kullanmak zorunda kaldım. Bagaj kapağı içindeki kaplamayı sökmek için alttaki plastik vidaların tümünü çıkartıyoruz. Bagaj çıtasını sökmek ve kabloları geçirmek için bagaj kapağı karşımızda. Çıtayı çıkartmak için sökmemiz gereken 4 adet somun Bagaj çıtası çıktı.Bagaj açma düğmesinin ve aydınlatmaların kablo soketlerini çıkartıyoruz. Kameranın yuvaya tam oturması için kenarları biraz eğeledim. Su almaması için lastik conta kestim. Kapak silikonlandı. Kameranın silikonlanmış hali,resmi gördükten sonra silikonları biraz daha düzelttim. Kameranın çıtaya monteli hali. Çıtanın yerine montajı. Ve sonunda bitti. Bagaj kapağının içinden geçen kabloların bagaj içine girmesi için altta görünen lastik körüğün içinden geçmesi gerekiyor. Geri vitese takınca kameranın çalışması için gereken besleme geri vites lambasına ait kablolardan alındı.Siyah ve yanındaki yeşil kablo.Yeşil +12V İş bitti hava karardı,son görüntüsü de bu şekilde. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Ellerine sağlık abicim Daha ne olsun ki değil mi süper oldu.. Güle Güle arkanı gözetlemen dileğiyle Ayrıca teşekkür ediyorum kırmadığın için Süper anlatım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Çok iyi olmasa da bir de video koyalım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 vay vay vayy süper olmuş fotolar anlatım vs. Ürünü pazarlayan,satan olsa bu kadar detaylı güzel yapmazdı helal olsun emeğinize.Birde ekrana giden kabloları nerelerden geçirdiğizi fotolayıp anlatırsanız mükemmel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 vay vay vayy süper olmuş fotolar anlatım vs. Ürünü pazarlayan,satan olsa bu kadar detaylı güzel yapmazdı helal olsun emeğinize.Birde ekrana giden kabloları nerelerden geçirdiğizi fotolayıp anlatırsanız mükemmel olur. Onu daha önce anfi kablosu çekerken çekmiştim.biraz uğraştırmıştı.Kablolar orta konsolun altından geçiyor.Bunun için orta konsol ve arka koltukları sökmüştüm.Orta konsolun arka tarafa doğru bitim yeriyle arka koltuk başlangıç yeri kabloyu geçirmesi en zor olan kısımdı,kıvrımlı olduğu için taban kaplamasını kaldırmakta çok zorlandım.Arka koltukların altından geçtikten sonra bagaja ulaşıyor kablolar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Kimiside bagajdan içeri geçirdikten sonra arka direkten çıkıp tavan döşemesinden geçirip emniyet kemerlerinin olduğu duvardan aşağı indirip tabandan öylece konsola kadar getiriyor.. en zor kısmı bu olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Evet en zor kısmı bu,orta konsol kısmında yer bol,sorun çıkmıyor o bölgede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Güle güle kullan, titiz bir çalışma olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Teşekkürler,ne zamandır aklımda vardı kısmet bu güneymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Eline sağlık Belen, güzel olmus... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Elinize sağlık hem anlatım hemde ortaya çıkan iş süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Emeğine sağlık....iyi olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Eline sağlık abicim çok temiz olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Emeğinize sağlık,güle güle kullanın . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap