Fuat İşim Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2012 bakalım, şu an için 2005 model fiat stilo, 2001 2.0 focus 1, ve 2000 model alfa 156, düşük ihtimal fiat grande punto arasında kaldım.... Elimde 16 bin500 tl var sayabiliriiz. Model ve özellik olarak stilo(ağzına kadar dolu, şeker kırmızı) , görüntü ve konfor alfa 156, sizlerle beraber olmak için focus puntoya para yetmiyo zaten Dilerseniz link verebilirim.... Sizce objektif olarak hangisiini alırsınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Konu bölünerek, doğru yerde açılmıştır. Hayırlısı olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Ben olsam Alfa'yı alır keyfime bakardım. Bizle beraber olmak için focus gerekmez, siz gelin yeter.(bkn. imzam) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Hasan söylemiş zaten.....Ama focus un yeri ayrı tabiii.... Şaka beee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Şeçenekler arasında 156 daha albenili duruyor ama iyi hesap yapmak lazım servis,yedek parça vs vs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Temiz bir Focus 1 bulursan kaçırma derim... Stilo, focus'tan daha kaliteli ya da sağlam değil... 156 güzel ve gösterişli olduğu kadar performansı da iyi bir araç... Fakat 156 konusunu Alper zaten özetlemiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 O paraya alacagin 156 dan hayir gelmeyecegini dusunerek focus diyorum. Her sartta aramizda olabilirsin yeterki iste:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 16.500 tl lik araba sizi sanayi usatalarıyla ahbab yapar..maddi durumuzu bilemem ama biraz daha para biriktirip focus 2.5 alın derim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 O paraya alacagin 156 dan hayir gelmeyecegini dusunerek focus diyorum. Her sartta aramizda olabilirsin yeterki iste:) Temiz bir 2001 Focus 2.0 kullanma keyfi, performans ve uzun ömür açısından tartışmasız en iyi seçenek. Yakıt tüketimi LPG kullanmaya zorlayabilir o kadar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Tercihleriniz arasında focus gerçekten en mantıklı olanı. Stilolar şekil itibariyle iyi özellikle skywindow falan çok çekici. Ancak kalitesi soru işareti. 156 dan uzak durun derim. Nazik araçlardır. Parçaları pahalıdır. Ford sahibi olup olmamanız önemli değil aramızda olmak istemeniz yeterli bizim için ama Siz yinede focusu tercih edin bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap