Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2011 Olmazsa olmazlara devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Veee başlasın cimbom'a 2/2 verdim...Maç daha zevkli geçsin dimi Fiorentina - Bologna -- 1 Roma - Cagliari -- 1 Büyükşehir Bld.Spor - Galatasaray -- 2/2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Fiorentina - Bologna -- 1 Roma - Cagliari -- 1 Büyükşehir Bld.Spor - Galatasaray -- 2/2 tuttu yattı yattı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 galatasaray kısmı haric sürpriz olmuş...hahahahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Son gülen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Varsa Tahminleri olan Bekliyoruz efendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 2 kuponumuz mevcut.. El classico için üst / 1 verdik...Start veriliyor..Ntvspor'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Bu iddia denilen şeyi hiç oynamadım, nedense anlamadım da. Öyle sevmem de şans oyunlarını, lisedeyken bir kere Genel Türk Tarihi dersinden kaçıp cebimizdeki son kuruşlarla (45krş bende, 5 krş arkadaşımda) bir kazıkazan aldık, ona da 10 tl çıkıtı. 5er TL olarak paylaştık, o zaman bir heves sardı, git al ver parayı, bişey çıkmasın, git al ver parayı bişey çıkmasın. Verdiğimiz para aldığımız parayı geçti, bir de kazı kazanı kazırken bir aile dostunu gÖrünce son oldu, Bir daha ne yılbaşı bileti, ne kazıkazan, ne şans oyunu hiç biri olmadı hayatımda :) :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 ÜmitVaysaloğlu kardeşim gibi bende idaa yı bilmeyen ve ilgi duymayanlardanım. hayatım da gazozuna bile tavla oynamadım, ki tavla oynamasını da bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler ama, işin gerçeği bende bilmiyorum tavlayı, okey oynuyoruz arada, onda da hesabı ben öderim, kaybeden ödemesin diyorum, baştan, zaten yenilen de ben oluyorum ya, sorun olmuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Bu konuda kimse elime su dökemez; tavla okey vb vb bilmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Benim yaptığım kupon devam ediyor, sürprizli kupon yattı ilk maçtan euhehu 2 kuponumuz mevcut.. El classico için üst / 1 verdik...Start veriliyor..Ntvspor'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Renk olsun diye eklediğim takım yatırdı işe bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Real 4'ledi..Kaldı 2 maç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap