Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yukardaki kupon da 1 mac ile yattı şaka gibi Gunün kuponu: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yukardaki kupon da 1 mac ile yattı şaka gibi Gunün kuponu: Yakup bu maç banko ust biter 0dan 1 daha iyi olurdu sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yakup bu maç banko ust biter 0dan 1 daha iyi olurdu sanki 2 gün önce oynadım hemde hiç düşünmeksizin.. Diğer oranlar para vermiyor.. üst - 1.4 mesela oynanmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 2 gün önce oynadım hemde hiç düşünmeksizin.. Diğer oranlar para vermiyor.. üst - 1.4 mesela oynanmaz. Maksimum basarsan oynanir en fazla 500mu basabiliyosun bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Maksimum basarsan oynanir en fazla 500mu basabiliyosun bilmiyorum Biz 500 basacakmıyız ? 9xx lira son Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Biz 500 basacakmıyız ? 9xx lira son ne maçı bu lig değil kupa mı? ilk maç mı ? nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 ne maçı bu lig değil kupa mı? ilk maç mı ? nedir? İspanya Süper Kupası Final - 1. Maç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 İspanya Süper Kupası Final - 1. Maç Oooo deli gibi üst hemde evi sat arabayı sat stutgart hesabı bas ne varsa elinde iphoneu sat bas Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Oooo deli gibi üst hemde evi sat arabayı sat stutgart hesabı bas ne varsa elinde iphoneu sat bas Sen yap biz severek takip ediyoruz seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Sen yap biz severek takip ediyoruz seni Ben dedim sana 0dan 1 oyna diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Ben ne dedim ms 2 oyna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Oraya buraya yazmayın kupona yazın diyor iddaaaaa Hadi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Oraya buraya yazmayın kupona yazın diyor iddaaaaa Hadi bakalım Ust biter dedim ve 0dan 1 dedim daha napayim ben bu adama ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Bu yazıya baka baka yorum yapıyorsun. Utan lan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 (düzenlendi) Uygun konuyu bulamadimda o penalti neydi ya mehmet topalin eli falan ne ayak bu hakemler ya Edit: Besiktas macinda Buraka verilen penalti Ağustos 27, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap