Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Benim avusturya da yenemedi aptallar Ürdün'e yenildi yaw Yakuupp son dakika goluyle gitti kupon gitti 100 lira !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yakuupp son dakika goluyle gitti kupon gitti 100 lira !!! Nefes alıyorsun, bosver be ama son anda uyardım seni ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Üstde ki kupon , nasıl tutturulmaz örneği oldu Yeni kupon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Blackpool sağol canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 yeni kupon da bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Sonu Sonu Acele ile bunları buldum biri zaten kafadan maçın seyir zevkini yükseltmiş olduk hadi bakalım başarılar aslan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Dünkü kuponum: - lietuvos rytas- partizon : ilk yarı 1 maç sonu 1(ilk yarı için 2 sayı ,maç sonu için 4 fark gerekiyor)..........2.25 - Liverpool- anzhi maç sonucu 1.............................................................................................................1.85 - limassol- FB maç sonucu 2......................................................................................................................1.85 - newcastle- brugge maç sonucu 1.............................................................................................................1.45 Yalnız ben devlete değil "yazıcı" ya oynuyorum. %25 fazla veriyor. Oran 1 e 14 oldu. 10 TL attık. 140 TL kazandık. Bayram benzini çıktı işte 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Arkadaşda aynı kuponu yaptı benimle ben 20 verdim o 10 lira toplamda 125 lira kazanç Temizzzz Shaktar 2 kere geriye düştü sonda 5 attı, valencia maçı da son 10 dk goller oldu..Maçlar acayip zevkli geçti eee birde aslanım yenince bu gece tamamdır..Yatabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Geçen haftanın devamı oynayın kazanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Yarin sabah oynicam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Geçen haftanın devamı oynayın kazanın Senin kuponu modifiye ettim biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Aygün Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Sürpriz Kuponum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Aygün Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 İki tane daha kuponum var da onları ekleyemedim. Kota sorunu yuzunden. Yazıyorum buraya. Parasını çıkarsın kuponum Derby - Leeds üst 1,55 Kasımpaşa- G.Birliği üst 1.60 Dresden - bochum 2-3 gol 1.75 Brescia - Reggina ms1 1.70 5 misli 36 lira kazanç. Hoppalaaa Tut Balaaa Kuponum. Kuban - Alania ilk 2 - ms 1 = 22.00 Kasımpaşa - Gençler ilk 2 ms 0 = 12.00 Kilmarnock - Celtic ilk 1 - ms 2 = 22.00 Toplam oran: 5.808. 5 misli 29.040 lira kazanç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Evi sat arabayi sat bas fenere 3.2 oran temizz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap