Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Evi sat arabayi sat bas fenere 3.2 oran temizz Oranlar az, cimbom'a 1.95 - fb'ye 3.80 olmalıydı değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Oranlar az, cimbom'a 1.95 - fb'ye 3.80 olmalıydı değil mi Bilmiyorum iddaa oyle bir oran koymuski gs banko beraberlikle fener olmaz gibi. Bilmiyorum gs o kadar banko degil. Ben fenere oynicam reis sen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Bilmiyorum iddaa oyle bir oran koymuski gs banko beraberlikle fener olmaz gibi. Bilmiyorum gs o kadar banko degil. Ben fenere oynicam reis sen ? sitede para kalmadı dışarı çıkmaya üşenmezsem oynarım, tabi ki gs yanına Real Madrid - Espanyol (2h) 1 Paris St Germain - Lyon 1 Barcelona - Atl. Madrid (1h) 1 top. 7,36 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 sitede para kalmadı dışarı çıkmaya üşenmezsem oynarım, tabi ki gs yanına Real Madrid - Espanyol (2h) 1 Paris St Germain - Lyon 1 Barcelona - Atl. Madrid (1h) 1 top. 7,36 Yok ya bence tek maç oyna daha heyecanli olur ben oyle yapicam bide 10 liralik skor tahminide yaparsam oh mis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yok ya bence tek maç oyna daha heyecanli olur ben oyle yapicam bide 10 liralik skor tahminide yaparsam oh mis Oynadım; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Oynadım; 2. maçtan yatar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 2. maçtan yatar... Senin tüm maçların yatacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Senin tüm maçların yatacak We will see 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 We will see ilk ikilim tutarsa, son ikiliyi izlemek keyifli olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Ah be madrid.. 2-1 yeniyordu ne güzel, ataydın 1 gol daha.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Sağlık olsun abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Hadikapli gs tek maç 3.75 oran Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Hadikapli gs tek maç 3.75 oran Direkt yener'e bir maç ekleyip kaç para basalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Direkt yener'e bir maç ekleyip kaç para basalım Sade gs 1.85 tek mac oran az dersen barcelona eklenebilir oda orani 2.9 yapiyor galiba Allah kahretsin bu gsyi ya bu sene kadikoyde yener bunlar bizi ucar gider demistimde kahretsin ya giden 100 lirama yanayim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 iddaa bayi arkadaşım var... biri 10bin basmış gs ye... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap