Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Abi sistem için çok uygun değil oranlar . ne sistemi? 3 ve 4 mü onları kendisi getiriyor otm. ben seçmiyorum.4 zaten 4 maç oynadığın için normal anlamına geliyor. yani geliyor değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 ne sistemi? 3 ve 4 mü onları kendisi getiriyor otm. ben seçmiyorum.4 zaten 4 maç oynadığın için normal anlamına geliyor. yani geliyor değil mi ? Yukarıdaki sistemli olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Yukarıdaki sistemli olmuş. ne demek bu sistem? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 ne demek bu sistem? Atıyorum 4 maç var burada 3,4 ü seçersen 3 maç tutsa da para alıyorsun. Yani adam sana otomatik diğer kombineleri oluşturuyor ve o fiyatı alıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Ve kupon bedeli 5 lira yani sen 10 misli diyosun ama 50 lira oduyorsun kupona Yani 10a 176 alacagina 50ye 176 aliyorsun. 4 mactan 3u tutarsada en azindan 50yi kurtariyorsun. Az kazandirir ama kazanma sansini arttirir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Ve kupon bedeli 5 lira yani sen 10 misli diyosun ama 50 lira oduyorsun kupona Yani 10a 176 alacagina 50ye 176 aliyorsun. 4 mactan 3u tutarsada en azindan 50yi kurtariyorsun. Az kazandirir ama kazanma sansini arttirir Anladım; pek anlamı yok bu kuponun o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Anladım; pek anlamı yok bu kuponun o zaman Orani 3.2 olan bi kupona 50 basmak gibi birsey ama tutma ihtimali yuksek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Günün kuponu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Haftanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 @Yakup Çağatay,Galatasaraydan çok şüpheliyim abi . O maçtan yatar gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 @Yakup Çağatay,Galatasaraydan çok şüpheliyim abi . O maçtan yatar gibi.. 3 puan alalım da yatsın kupon sorun yok @Yakup Çağatay,Galatasaraydan çok şüpheliyim abi . O maçtan yatar gibi.. Atletico (zaman geçmişti) yerine yazdığım olimpiacos yatırdı bak Cimbom alır artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Risk içerir ama tutarsa hoş olur..Haftanın kuponu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin koç Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 (düzenlendi) Risk içerir ama tutarsa hoş olur..Haftanın kupu Eskişehir Galatasaray maci zor bir mac es es kazana bilir bu maci yatarsa bu maçtan yatar. bence es es puan alacaktir bu mactan Ağustos 30, 2013 hüseyin koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Eskişehir Galatasaray maci zor bir mac es es kazana bilir bu maci yatarsa bu maçtan yatar. bence es es puan alacaktir bu mactan iddaa'yı %96 gs var diye oynuyorum bu sebeple ona vermeden geçemem zevk işte.. Bu arada biz devler liginde şunu bunu yenebilir dediğimiz takım bırakalım da es es'e dersini versin gayet doğal değil midir sonucu Es es puan alırsa gs aptallığıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin koç Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 iddaa'yı %96 gs var diye oynuyorum bu sebeple ona vermeden geçemem zevk işte.. Bu arada biz devler liginde şunu bunu yenebilir dediğimiz takım bırakalım da es es'e dersini versin gayet doğal değil midir sonucu Es es puan alırsa gs aptallığıdır gs gecen hafta bursada cok zorlandı bence es es yabana atılacak bı takım degıl ancak şu var her futbolsu Avrupa maçların da kendini göstermek için daha iyi motıve olur ve o maça fazla önam verir kendini göstermek için bir başka oynar ancak türkiyede o kadarda önemsemez zaten her hafta bir mac var nede olsa tabi bu benim görüşüm ve bir kac futbolcuda ayni şeyleri söylemişti.neyse umarım kuponun tutar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap