Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 gs gecen hafta bursada cok zorlandı bence es es yabana atılacak bı takım degıl ancak şu var her futbolsu Avrupa maçların da kendini göstermek için daha iyi motıve olur ve o maça fazla önam verir kendini göstermek için bir başka oynar ancak türkiyede o kadarda önemsemez zaten her hafta bir mac var nede olsa tabi bu benim görüşüm ve bir kac futbolcuda ayni şeyleri söylemişti.neyse umarım kuponun tutar. Hepsine katılıyorum zaten diyorum ya yenilirse aptallığına yenilir yenemeyeceği için değil sizde aynı şeyi söylüyorsunuz benimle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Bugün ki kupon böyle Yunanistan kaldı son yarım saat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 @Serdar yaman, üst 1.5 yeni mi çıktı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 @Serdar yaman, üst 1.5 yeni mi çıktı? Yurtdışı bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yurtdışı bu... hadi hayırlısı o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 hadi hayırlısı o zaman Son on dakikam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 @Serdar yaman, üst 1.5 yeni mi çıktı? Bizde de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Para cepte 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Bizde de var üst 1.5 görünce direkt oyna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Para cepte Sindi sen 588 tl mi kazandin bu isten. Iyiymis yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 130 da ben kazanmışım bu akşam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Sindi sen 588 tl mi kazandin bu isten. Iyiymis yahu. 620 tl verdi 60 benim 560 bana kalan çok uzun zaman oldu oynamıyordum şeytan dürtükledi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 620 tl verdi 60 benim 560 bana kalan çok uzun zaman oldu oynamıyordum şeytan dürtükledi Ben oynamam da bilmem de iddia falan. Bir ara lisedeyken spor toto oynuyorduk. O da tutmuyordu. Cok anlamam yani. Ama iyi para. Ornegin bi renkli ekran parasi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Bir zamanlar askerken oynardım idda türü oyunlarını .. mesela 100 lira yatırırdım , 1 e 1.20 verirdi garanti maçlara 20 lira cebe atardım , taş attım da kolum yoruldu sanki ya yatsaydı ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 (düzenlendi) Ve bu hafta ki kuponum Bomba gibi gidiyorum 10 tlye 669 tl yarın arsenal ve shalke yenerse cepte Eylül 17, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap