Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Ve son dakikalara giriyoruz davay davay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Ve son dakikalara giriyoruz davay davay Abi parayı aldın herhalde buralara uğramaz oldun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Abi parayı aldın herhalde buralara uğramaz oldun aynen valla aldım parayı 10tl 699 tl oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Sizce beşiktaş galatasaray maçı nolur bir beşiktaşlı olarak ve galatasarayın real'den aldıgı yenılgıden sonra beşiktasındır mac dıye dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Sizce beşiktaş galatasaray maçı nolur bir beşiktaşlı olarak ve galatasarayın real'den aldıgı yenılgıden sonra beşiktasındır mac dıye dusunuyorum 2-2 berabere biter o maç. aynen valla aldım parayı 10tl 699 tl oldu Oh valla bi biz tutturamadık jant parası 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Sizce beşiktaş galatasaray maçı nolur bir beşiktaşlı olarak ve galatasarayın real'den aldıgı yenılgıden sonra beşiktasındır mac dıye dusunuyorum %60 gs alır ama genele bakınca ne olacağı belli olmaz ben oynamam bu maça Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 2-2 berabere biter o maç. sanmıyorum ılk yarı 0 ıkıncı yarı beşiktasa verıcem ben bıde beşiktasa verıcem dırek 1/1 %60 gs alır ama genele bakınca ne olacağı belli olmaz ben oynamam bu maça Bence alamaz bızde bılıc varken adam ınatcı suana kadar yenılgısı yok beşiktasın cok ıyı hazırlanır bu derbıye çok deli maç olucak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Bence alamaz bızde bılıc varken adam ınatcı suana kadar yenılgısı yok beşiktasın cok ıyı hazırlanır bu derbıye çok deli maç olucak gs takımını tutuyorum ama 4 hafta galip gelmeyen takımdan korkulur bu mantık var bende sonucu belli olmayan bir maç olacak dediğin gibi delicesine bir maç bizi bekliyor... belkide hiç bitmesini istyemeyiz maçın o kadar güzel olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 gs takımını tutuyorum ama 4 hafta galip gelmeyen takımdan korkulur bu mantık var bende sonucu belli olmayan bir maç olacak dediğin gibi delicesine bir maç bizi bekliyor... belkide hiç bitmesini istyemeyiz maçın o kadar güzel olur... belli olmaz bakalım iyi olan kazansın dıyelım o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Today's Cimbom'a tek vermenin anlamı yoktu mebla sebebiyle, yan maçlar tuttu geldi asıl mevzu iyi olan kazansın Kazandık.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Buaralar iyiyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Bir daha gelir mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Cifte sans nasil 2,06 oran olabiliyor onu anlamiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Cifte sans nasil 2,06 oran olabiliyor onu anlamiyorum 1.40 3.50 5.00 oran var.. ÇŞ için 2.0 normal değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 1.40 3.50 5.00 oran var.. ÇŞ için 2.0 normal değil mi ? Guzel oranmis yaa oynardim bilsem yalniz iyi kacirdik he 1-0la yatabilirdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap