Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Galatasarayamı oynadın feneremi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Galatasarayamı oynadın feneremi ? Yazıyor ya , iddaa cahili Galatasaray tabi Gs maçından Gs maçına iddaa oynuyorum genelde başka kime vereyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Para kazanacaksın Yakupcuğum fenere oynamalısın bence. Orası kadıköy biliyosun Profesyonel olmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Para kazanacaksın Yakupcuğum fenere oynamalısın bence. Orası kadıköy biliyosun Profesyonel olmak lazım Aslında öyle yapılması daha normal, gs yenerse zaten sevineceksin; fener yenerse de kısmi seviniyorsun gibi ama ben onun yerine gs sevincini katlamak isteyenlerdenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Aslında öyle yapılması daha normal, gs yenerse zaten sevineceksin; fener yenerse de kısmi seviniyorsun gibi ama ben onun yerine gs sevincini katlamak isteyenlerdenim İnşallah katlarsın Yakubum İddaam yok ama kadıköyün büyüsüne güveniyorum ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 İnaşallah tutturursun kuponunu Yakubum. Bunu canı gönülden isterim :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Kaldım cimbom maçımız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 16.03.2012 - 00:39 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Kaldım cimbom maçımız Akşam Schalke maçı 0-1 olduktan sonra 2-1 yada 3-1 alır Schalke o maçı tasalanma dedim. 4-1 almış. İnşallah C.tesi akşamı kuponu tutturmuş olursun. Yakup dikkat ettinmi tahmin ettiğin 3 maçın 2 si 4-1 bitmiş ve tutmuş, yoksa..... inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ehhehehe fener 4-1 alacak Ykp Maksat kuponun düzeni bozulmasın 1-4 olursa olur mu olmaz tabi ki :nazar: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 İyi olan kazansın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Kuponu şimdiden yırtıp atabilirsin Yakup 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 16.03.2012 - 11:15 tarihinde, BARAN yazdı: Sen Karşıyaka'lısın ama Fenerbahçe'ye de sempatin var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Sen Karşıyaka'lısın ama Fenerbahçe'ye de sempatin var. Hayır size gıcıklık yapıyorum ; çünkü etrafımda sizin kadar iddialı konuşan FB'liler yok Genelde Galatasaray bizi yenebilir diyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Hayır size gıcıklık yapıyorum ; çünkü etrafımda sizin kadar iddialı konuşan FB'liler yok Genelde Galatasaray bizi yenebilir diyorlar. Benden bu maçla ilgili iddialı bir açıklama gördünmü ? Hep ihtiyatlı açıklamalar yaptım. Bizde sana gıcıklığına gözgözü destekleriz bak şincik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 İyi olan kazansın Sosyal mesaj devri kapandı, Twit at lütfen canum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap