Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bugün bir tüyo geldi -sanıyorum bir yıldır oynamamıştım- bir deneyeyim dedim Ufak bir kupon yaptım, keşke büyük yapaydık. Son yarım saat. edit: Tuttu. Bize de vereydinya tüyoyu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 5 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Bize de vereydinya tüyoyu. Riskli kupondu ama tutmama olasılığı çok yüksek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Ya tutarsaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Ya tutarsaaa Bir daha olursa erkenden yazarım Tutmazsa karışmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Bir daha olursa erkenden yazarım Tutmazsa karışmam [emoji3] Ya sen yatır biz sana parqsını verrik ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 15 August 2016 - 14:24 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Ya sen yatır biz sana parqsını verrik ki. Geçen yıl da aynı şeyi demişsin Al buyur; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Geçen yıl da aynı şeyi demişsin [emoji3] Al buyur; Ne zaman oynuyolar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Ne zaman oynuyolar. 20 dakika sonra hepsi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 100 tl yatır parayı verimde ben unuturum valla Nası oynayacam ben yav Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: 100 tl yatır parayı verimde ben unuturum valla Nası oynayacam ben yav ahah Bankada param kalmadı bul buluştur,koştur haydi. Daha 15 dk var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 ahah [emoji3] Bankada param kalmadı bul buluştur,koştur haydi. Havale edim y kredi varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Havale edim y kredi varsa İş var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 İş var [emoji3] Gitti benim 1100 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 8/17/2016 - 21:30 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Gitti benim 1100 tl Etrafta bayi yok mu, 10 lira oyna işte maksat zevk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Etrafta bayii yok mu, 10 lira oyna işte maksat zevk [emoji3] Cık yok. Bana bin tl borçlusun karışmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap