Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Cık yok. Bana bin tl borçlusun karışmam Milli Piyango tutarsa, veririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Milli Piyango tutarsa, veririm Polonezköyde çıkartırım acısını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Gomar mı oynuyorsunuz bakiim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Gomar mı oynuyorsunuz bakiim [emoji4] Yoh yav iddalaşıyos Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yattık 4'te 2. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 25 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yattık 4'te 2. o zaman doğan abi sana 100 tl borçlu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 o zaman doğan abi sana 100 tl borçlu [emoji3] Doğru adama 100 tl bermem lazım dimi. Neyse şu bin tl borcundan düşer kalanı verir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 6 dakika önce, Ozan Kar yazdı: o zaman doğan abi sana 100 tl borçlu 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Doğru adama 100 tl bermem lazım dimi. Neyse şu bin tl borcundan düşer kalanı verir Yavaş yavaş alırız artık onu Hep birlikte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Hee tabi alırsın ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Anlamam etmem, izlemem. Arkadaş oynamış 4 tl de ben verdim ya tutarsa? Ben paylaşayım da belki oynamak isteyen çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Galatasaray iyi olunca, tekrar keyfi arttırmaya çalışmak gerek Çok ilginç gidiyor sonuçlar ondan yazıyorum GS; 90+'da gol attı, tuttu. Metz; 90+'da penaltı kazandı, attılar gol oldu hakem iptal etti tekrar attırdı, adamlar kaçırdı ve tuttu. Göztepe; 90+'da penaltı kazandı,tuttu. Juve de 90+'da alırsa maçı yuh artık diyeceğim Çekirge 3 kere zıpladı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Kaça hallettin bu kadar işi?? [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 14 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Kaça hallettin bu kadar işi?? Neyseki sonuncu masrafsız olacak dk 23, 0-2 oldu. --30 dakika sonra eklendi-- Nazar değdi 2-2 bitti ama bunda da enayilikler oldu yakaladığım kadarıyla. 3'ü attı juve sonra hakem, video hakeme gitmiş ofsayt diye iptal etmiş. 80 lerde adamın omzuna gelmesine rağmen yine juveye penaltı verdi hakem, peşine yine video hakeme gitti ama iptal etmedi, juve atamadı Hiç sevmedim italya ligini Maç atmosferi işleyişi bi garip. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Neyseki sonuncu masrafsız olacak dk 23, 0-2 oldu. merak edip takip ettim.Ah yokmu şu son maçlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Sıra bu sefer Cimbomda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap