Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2018 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Hadi iyi kurtardın az daha alıyorduk maçı. Ben gs liyim de (izlediğimden falan değil) bugün berber de konuşuluyordu 19 senedir aynı muhabbet diye. ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 ya tutarsa ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Günlerden GS olunca ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Ben pek oynamam, kırk yılda bir oynarım genelde tutar. Dün de 6 maçlık kupon yaptım ? Chelski deplasmanda galip, ajax evinde galip, rapid vienna evinde galip, celtic deplasmanda galip. Bunlar tuttu. Standart Lİege -Genk maçına berabere oynadım SL 82 de yedi 90 da attı, o da oldu en yüksek oran buydu 3.20 . Kesin tutar dediğim kupon arsenalin Crystal Palace a deplasmanda 2 penaltı yiyip berabere kalmasıyla yattı ? '^+%&/()=? 10 TL attım, 185 TL alacaktım , olmadı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2019 Geçen şöyle tutmuştu Bu da koşuyor Ortak tek nokta, hep GS tabii ki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap