Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yakup abi keşke Fenerbahçe-Galatasaray maçına oynamasaydın. Ne güzel bak alıcaktın paranı. Yazık olmuş kupona.. Geçmiş olsun... Orası kadıköy zor o iş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yakup abi keşke Fenerbahçe-Galatasaray maçına oynamasaydın. Ne güzel bak alıcaktın paranı. Yazık olmuş kupona.. Geçmiş olsun... Orası kadıköy zor o iş... Ya yarın ya 50 sene sonraki yarın. Ama birgün mutlaka. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yakup abi keşke Fenerbahçe-Galatasaray maçına oynamasaydın. Ne güzel bak alıcaktın paranı. Yazık olmuş kupona.. Geçmiş olsun... Orası kadıköy zor o iş... Kazanırsak bir o kadar daha verecek misin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Sosyal mesaj devri kapandı, Twit at lütfen canum. 2500 twitim var benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 2500 twitim var benim Adam yememiş içmemiş twit atmış arkadaş ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Adam yememiş içmemiş twit atmış arkadaş ya İlk zamanlar msn gibi kullandım da birazcık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ben sadece siteyi tweetlemek için açmıştım Tweetledim 10 dk dolaştım kapattım. ne kullanıcı adımı ne şifremi nede hangi maille üye olduğumu bile bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Kazanırsak bir o kadar daha verecek misin ne kadar olduğuna bağlı... Ben pek anlamam bu iddaadan kazanırsan ne kadar alacaksın ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 @Sabri Özer, Hareket ver biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 sabri ben mod olcam dedi yakup yap şunu gitsin..... :P :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 sabri ben mod olcam dedi yakup yap şunu gitsin..... :P :P :P Aaa öyle mi ne mod'u ? Fan hızı ? on/off ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 (düzenlendi) ses modu...sabri ve ferhat ses sistemleri konusunda mod olucaklarmış bana dediler aman aabi yaman abi yap gitsin işte sevinsinler.... şükrüde olbilir bak....çünkü sinekavlamaktn sıkıldım abi dedi... Temmuz 27, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 @Sabri Özer, Hareket ver biraz İddaa konusuna mı ? Veriyim hemen ama daha doğru düzgün maç yok Ama 5 liradan 1000 lira çıkarıp spoiler takmışlığım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 İddaa konusuna mı ? Veriyim hemen ama daha doğru düzgün maç yok Ama 5 liradan 1000 lira çıkarıp spoiler takmışlığım var Ne diyosun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Ne diyosun Evet abi Spoileri öyle aldım yoksa alamazdım ama ilk 5i 200 yaptım sonra 200ü 350 sonra 500 en sonda Manchester derbisine Citye oynadım 2.0dı oran bastım 500ü 1000 aldım Kompany sağolsun kornerden kafayı koydu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap