Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 3-3 oldu Açık Mert Korkusuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 2-0dan 3-2 yap sonra 90da gol ye hayirlisi olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 3-3 oldu Açık Mert Korkusuz hep son maçta yatar zaten geçmiş olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 2-0dan 3-2 yap sonra 90da gol ye hayirlisi olsun Bekliyorum macları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Hadi insallah Tutacak gibi geliyor bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Fener yerine yarınki gs maçına vereyim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Fener yerine yarınki gs maçına vereyim ben Tercih Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Bugun günlerden Galatasaray 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Son maca kaldik oda gece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Son maca kaldik oda gece Ben oynamadım ya, şansa bak açık mert korkusuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Ben oynamadım ya, şansa bak açık mert korkusuz. Bana takil hayatini yaşa neyse dun kaybettigimiz 20 lirayi aldik arti para Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Bana takil hayatini yaşa neyse dun kaybettigimiz 20 lirayi aldik arti para Aldık derken ? bana vereceksin sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Aldık derken ? bana vereceksin sanırım Ayip ettin ya tabisii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Ayip ettin ya tabisii Sen benim yerime +20 oyna kazandığında verirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Sen benim yerime +20 oyna kazandığında verirsin Zekiceee benim cikarim ne ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap