Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Zekiceee benim cikarim ne ? Çok oynayıp çok kazandım diye etrafını yanıltırsın, yücelersin vs.. sana faydası olması gerekmiyor ki ? benim para o , alla allaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Çok oynayıp çok kazandım diye etrafını yanıltırsın, yücelersin vs.. sana faydası olması gerekmiyor ki ? benim para o , alla allaaa Avatar degismis kim lan bu ne diyo dedim Haklisin Yakup her oynayista sanada basicam kaybedersem senden tahsil ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Avatar degismis kim lan bu ne diyo dedim Haklisin Yakup her oynayista sanada basicam kaybedersem senden tahsil ederim Canın sağolsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Bana takil hayatini yaşa neyse dun kaybettigimiz 20 lirayi aldik arti para Sabri 511 - 0/0 4.0 oran aldı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Sabri 511 - 0/0 4.0 oran aldı.. Simdi gordum ya bide orani en az olan macti 1.25. 1.9 tuttu bi yatti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Kupa finaline 0 dedim haberiniz olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Diğerleri ? Buarada dediğin yatar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bunu da ben yaptım hadi bakalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bunu da ben yaptım hadi bakalım... Wait and see Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bunu da ben yaptım hadi bakalım... yazık olmuş 20tl'ye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 yazık olmuş 20tl'ye 3 saat sabretseydin keşke 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bunu da ben yaptım hadi bakalım... 2-0 1-0 2-0 son maçda tek gol olur ve biterse..Kupon tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap