Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Gs yendiği an 80 lira cepte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Acemi şansı beyler Sabricim artık senden hamle bekliyorum...Bu para hesapta kalacak..Bitene kadar yükseltelim haydi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Acemi şansı beyler Sabricim artık senden hamle bekliyorum...Bu para hesapta kalacak..Bitene kadar yükseltelim haydi Hadi bakalim evet harcama orda kalsin en az 500 yapana kadar kalsin benimde para yuklemem lazim hesaba. Bende kovaliyorum ya Alpine bekliyor beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Sabri hala duruyor bak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Sabri hala duruyor bak Valla bende para kalmadi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Valla bende para kalmadi Yükle sabri yükleeeee hafta sonu geldi...Bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Sabri artık dayanamadım 1 Deneme benden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Basayım mı bende aynı kupona. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Galatasaray'a güvenmiyorsan onu sil bas Ben maçı zevkli izlemek için ekliyorum her türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Galatasaray'a güveniyorum kesin alacak, diğerlerini bilmiyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Galatasaray'a güveniyorum kesin alacak, diğerlerini bilmiyorum ben GS maçına en az 3 gol yazdım oranı iyi olsun diye..Diğerleri %90 tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 oynadım hadi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 oynadım hadi. Kaç para yattı yani onu söyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 10 lira. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 En düşük oranlı ilk maç suan yatmakta şans'a bak. Ama bu site neleri gördü 40 dk var daha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap