Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 bugün, yenicarsim.com sitesi üzerinden sony xperia arc s aldım.. kampanya varmış, 1029 tl kdv dahil.. ilk kez böyle büyük ve pahalı) bir telefon aldım..inşallah rahat öderiz borcumuzu.. özelilkle fotoğraf ve video çekimlerin çok beğeniyorlar.. forumda bu telefonu kullanan arkadaş ve arkadaşlar var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 xperia arc s değil ama ekran büyüklüğü hariç geri kalanı aynı olan xperia neo kullanıyorum.. arc'larda olan fabrika hatası kasa çatlama hadisesinin arc s ile çözüldüğünü biliyorum.. onun dışında gerek işletim sistemi, gerekse de arayüz olarak sorunsuz telefonlar xperia serisi.. umarım memnun kalırsınız.. güle güle kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 teşekkürler, valla rahatladım,sevindim.. memnunsunuz yani.. o zaman size, elime geçince, takıldığım yerler için rahatsız edebilirim, dimi:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Android telefonlar hemen hemen aynı zaten. Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırız. (Bir ara Arc kullanmıştım. Çok şekilli telefondur) Alperen Bey ARC S ve Arc aynı kasaya sahip diye biliyorum, umarım sorunsuzdur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Android telefonlar hemen hemen aynı zaten. Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırız. (Bir ara Arc kullanmıştım. Çok şekilli telefondur) Alperen Bey ARC S ve Arc aynı kasaya sahip diye biliyorum, umarım sorunsuzdur. kasa tip olarak aynı fakat kullanılan malzeme içeriği değiştirilmiş.. forumları takip ediyordum, orda görmüştüm.. arc s'te kasa çatlama problemi yokmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 teşekkürler, valla rahatladım,sevindim.. memnunsunuz yani.. o zaman size, elime geçince, takıldığım yerler için rahatsız edebilirim, dimi:)) Engin Bey'in de dediği gibi android telefonlar aşağı yukarı aynı.. arayüzleri değişiktir sadece.. ama takıldığınız yer olursa memnuniyetle yardımcı oluruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 ok, elime gelmesini bekliyorum. yorumlarınızı o zaman da alırım kısmetse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Arc S güzel telefondur, hiç kullanmadım ama özellik bakımından öyle. Android zaten aynı mantalite ile çalıştığından, mümkün olduğunca yardımcı oluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Bir arc S kullanıcısı olarak hayırlı olsun telefonunuz. Ben yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum telefonu ve bu zamana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Oldukça keyifli bir telefon. Android İceCream Sandwich güncellemeside yayınlandı ve yükledim. Eğlenceli olan telefon güncelleme ile birlikte daha eğlenceli hale geldi. Ekranının görüntü kalitesi çok iyi. Sony kamera kalitesini tartışmanın hiçbir anlamı yok zaten. Cep telefonu bazında bakıldığında 2011 yılının en iyi kamerası bu telefonda ki piyasada 12 mp'lik bir nokia varken bu ödül alındı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Özelliğini kullanışlılığını bilemem ama akıllı telefonlar içerisinde tasarım olarak en hoşuma giden telefon xperia arc. Bence en yakışıklısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap